
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Χοροί και δώρα στα εγκαίνια του περιπτέρου της Ινδίας
«Δεν είναι τυχαίο ότι η Ινδία είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕθ, τώρα που η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση και έχει ως κεντρικό σύνθημα την ανάπτυξη για όλους, την ανάπτυξη παντού» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινιάζοντας το περίπτερο της Ινδίας στην 84η ΔΕΘ
«Δεν είναι τυχαίο ότι η Ινδία είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕθ, τώρα που η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση και έχει ως κεντρικό σύνθημα την ανάπτυξη για όλους, την ανάπτυξη παντού» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινιάζοντας το περίπτερο της Ινδίας στην 84η ΔΕΘ.
Ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι είναι σημαντικό γιατί η Ινδία, τα τελευταία 10 χρόνια, διπλασίασε το ΑΕΠ και το κατά κεφαλήν εισόδημα των πολιτών της, καθώς εκατοντάδες εκατομμύρια Ινδοί βγαίνουν από τη φτώχια στην παραγωγή νέου πλούτου. «Μπορούμε να αντλήσουμε αμοιβαία διδάγματα για το πώς μπορεί να γίνει η ανάπτυξη για όλους και να συμβαδίσει με την αλληλεγγύη» τόνισε ο πρωθυπουργός και στην συνέχεια αναφέρθηκε σε μία φράση του οικονομολόγου Αμάρτια Σεν ο οποίος είπε ότι «φτώχια είναι η στέρηση ευκαιριών» και σημείωσε ότι αυτό που ο ίδιος (ο Κυριάκος Μητσοτάκης) επιθυμεί είναι να δώσει απλόχερα τον πλούτο τον ευκαιριών.
- Με Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
- Eurovision 2026: Η Βίκυ Λέανδρος επέστρεψε στη Βιέννη μετά από 59 χρόνια
- Ηλιούπολη: Πιάστηκαν χέρι-χέρι και έπεσαν στο κενό ακούγοντας μουσική – Οι σημειώσεις που βρέθηκαν και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπουντούρης για τον ΠΑΟΚ: «Φεύγω χωρίς απογοήτευση και στεναχώρια» (pic)
- Eurovision: Έφτασε η ώρα του Akyla – Λεπτό προς λεπτό ο Ά ημιτελικός
- «Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει Γκατσίνοβιτς, αλλά ο παίκτης επιθυμεί να μείνει στην ΑΕΚ»



