
Η νέα επιχειρηματική κοινότητα της αγροδιατροφής
Για την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα μίλησε στην εκπομπή One Report ο Μιχάλης Στάγκος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της MSCOMM.
Για την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα μίλησε στην εκπομπή One Report ο Μιχάλης Στάγκος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της MSCOMM.
Λόγω της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας του περιβάλλοντος αναπτύσσεται μια νέα επιχειρηματική κοινότητα.
«Στην Ελλάδα έχουμε το κομμάτι της μεσογειακή διατροφής, κάτι που πρέπει να “μπραντάρουμε” διεθνώς», υποστήριξε ο κ Στάγκος.
Πηγή: onetv.gr
- Κέιτ Μος και Λούσιαν Φρόιντ: Ήταν φίλοι; Εραστές; Κάτι τρίτο, μυστικό;
- Ιωάννινα: Ι.Χ. έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων στους Λιγκιάδες – Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος ο οδηγός
- Το 80% των πνιγμών στη θάλασσα σε άτομα άνω των 60 ετών
- Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Σλούκα και Ρογκαβόπουλο πριν τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό
- Κλήση Ταλ Ντίλιαν και Γρηγόρη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές ζητά το ΠΑΣΟΚ
- Ουκρανία: Το Κίεβο εξέδωσε εντολή εκκένωσης χιλιάδων κατοίκων στο Χάρκοβο – Πεσκόφ: Παραδώστε τα όπλα


