Τα προβλήματα και οι ανάγκες των αυτιστικών ατόμων
Στην εκπομπή One Direct μίλησε ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση», Γιώργος Τζιράκης για τα παιδιά με αυτισμό και τη λειτουργία του συλλόγου.
Στην εκπομπή One Direct μίλησε ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση», Γιώργος Τζιράκης για τα παιδιά με αυτισμό και τη λειτουργία του συλλόγου.
Σε περίπτωση που κάποιος αντιληφθεί συμπεριφορά παιδιού με αυτισμό, τότε πρέπει να το αφήσει να το χειριστεί ο συνοδός του, διαφορετικά μπορεί να υπάρξει αντίδραση και επιθετική συμπεριφορά, σύμφωνα με τον κ. Τζιράκη.
Ο σύλλογος «Αναγέννηση» ασχολείται με 40 αυτιστικά παιδιά, τα οποία καταπιάνονται με απογευματινές δραστηριότητες και αθλητικά προγράμματα. Κύριος στόχος του συλλόγου είναι η δημιουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, όπου θα μπορούν να ζουν τα παιδιά από τη στιγμή που αποβιώσουν οι γονείς.
- Φοινικούντα: Πέντε άτομα στη φυλακή, δύο στο μικροσκόπιο των Αρχών
- Συνταγή: Σούπα κάστανο
- Ακρίβεια: Χριστούγεννα με απλησίαστες τιμές – Πόσο θα κοστίσει το εορταστικό τραπέζι
- Labubu: Έρχονται να ροκανίσουν τη μεγάλη οθόνη – Ό,τι ξέρουμε για το φιλόδοξο εγχείρημα
- Μετανάστες πέθαναν από το κρύο προσπαθώντας να φύγουν από το Αφγανιστάν
- Και ο Πάπας έχει αϋπνίες – Τι κάνει ο Ποντίφικας όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί
