Τιμητικό βραβείο στον Κώστα Γαβρά από το φεστιβάλ Βενετίας
Tιμητικό βραβείο για την προσφορά του στον κινηματογράφο πρόκειται να λάβει ο Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς στο φετινό φεστιβάλ Βενετίας
Tιμητικό βραβείο για την προσφορά του στον κινηματογράφο πρόκειται να λάβει ο Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς στο φετινό φεστιβάλ Βενετίας.
Ο διάσημος σκηνοθέτης θα παρουσιάσει εκτός συναγωνισμού τη νέα του ταινία «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» με επίκεντρο τα καθοριστικά πολιτικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα γύρω από τον «φαύλο κύκλο των συναντήσεων του Eurogroup, που επέβαλε τη δικτατορία της λιτότητας στην Ελλάδα».
Στο cast των πρωταγωνιστών περιλαμβάνεται πλειάδα διεθνών ηθοποιών ενώ από την Ελλάδα συμμετέχουν οι Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Δημήτρης Τάρλοου, Χρήστος Στέργιογλου, Θάνος Τοκάκης, Θέμης Πάνου καθώς και η Βαλέρια Γκολίνο. Η απονομή του τιμητικού βραβείου θα γίνει στις 31/8, ενώ το φεστιβάλ Βενετίας θα διεξαχθεί από τις 28/8-7/9.
- Αυστρία: Ακυρώθηκαν πτήσεις στο αεροδρόμιο της Βιέννης λόγω έντονων χιονοπτώσεων
- Επίδομα ενοικίου: Για ποιους λήγει – Τι πρέπει να κάνουν για να συνεχίσουν να το εισπράττουν
- Μητσοτάκης με γερουσιαστές των ΗΠΑ: Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο
- Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Η πολιτική σου υπονομεύει ευθέως την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας
- «Διεθνές Αεροδρόμιο Ντόναλντ Τραμπ»: Ο Αμερικάνος πρόεδρος δίνει το όνομα του σε αερολιμένα της Φλόριντα
- Μυτιλήνη: Νέα ένταση με Άδωνι Γεωργιάδη, υγειονομικούς και αστυνομία – Καταγγέλλουν αποκλεισμό οι εργαζόμενοι
