Στο μοναστήρι της Μακρυμάλλης ο Μητσοτάκης
Μετά την επίσκεψη στο κινητό επιχειρησιακό κέντρο «Όλυμπος» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Εύβοια και τις δηλώσεις του που ακολούθησαν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να δει από κοντά τις καταστροφές που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα
Μετά την επίσκεψη στο κινητό επιχειρησιακό κέντρο «Όλυμπος» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Εύβοια και τις δηλώσεις του που ακολούθησαν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να δει από κοντά τις καταστροφές που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα.
Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά αλλά και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρη Τσίοδρα, έκανε αυτοψία στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές. Ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τον πρώτο απολογισμό της πυρκαγιάς καθώς και το πως εξαπλώθηκε το πύρινο μέτωπο που έκαψε ένα πανέμορφο δάσος.
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε και για το μοναστήρι στη Μακρυμάλλη, το οποίο από τις πρώτες ώρες της μεγάλης πυρκαγιάς είχε εκκενωθεί καθώς οι φλόγες είχαν φτάσει κοντά.
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- Ιταλία: Το Κάπρι επιβάλλει κανόνες στα γκρουπ των τουριστών από το επόμενο καλοκαίρι
- 08/02/1981: 45 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]

