
Και Γερμανός ανάμεσα στα θύματα του μακελειού στο Ελ Πάσο
Ο Γερμανός συγκαταλέγεται στα 22 θύματα της επίθεσης ενόπλου το πρωί του Σαββάτου σε πολυκατάστημα του Ελ Πάσο, στο Τέξας.
Γερμανός συγκαταλέγεται στα 22 θύματα της επίθεσης ενόπλου η οποία διαπράχθηκε το πρωί του Σαββάτου σε πολυκατάστημα του Ελ Πάσο, ανέφεραν οι αρχές αυτής της πόλης της Πολιτείας του Τέξας.
«Και 13 Αμερικανοί με 7 Μεξικανούς»
Ο επικεφαλής της αστυνομίας Γκρεγκ Αλεν γνωστοποίησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τις εθνικότητες των θυμάτων: «Εχουμε έναν Γερμανό, 13 αμερικανούς πολίτες, έναν άνθρωπο η εθνικότητα του οποίου είναι ακόμη άγνωστη, επτά μεξικανούς υπηκόους», απαρίθμησε.
Ο μεξικανός υπουργός Εξωτερικών Μαρσέλο Εμπράρδ, ο οποίος μίλησε για «τρομοκρατική ενέργεια εναντίον των Μεξικανών», έκανε λόγο νωρίτερα για οκτώ νεκρούς συμπατριώτες του.
Πηγή: ΑΠΕ
- Πολλοί τραυματίες από το νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία
- Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη στη Θεσσαλονίκη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Αποστολία Ζώη: Το ατύχημα της τραγουδίστριας – Τι λέει η ίδια
- Σιθωνία: «Μόλις έπεσε η στάθμη του νερού…» – Πώς εντοπίστηκαν το ανθρώπινο κρανίο και τα οστά σε ξενοδοχείο
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό





