Λίβανος: Τρεις νεκροί από πυροβολισμοί σε γάμο
Σύμφωνα με την εφημερίδα Αsharq al Αwsat, ο καυγάς ξεκίνησε όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον του τραγουδιστή και του αδελφού του, σκοτώνοντάς τους, προτού πέσει κι ο ίδιος νεκρός. Ο άνδρας φαίνεται πως εξοργίστηκε από τους στίχους ενός τραγουδιού.
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν την Κυριακή, όταν ένας καυγάς κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά τη διάρκεια ενός γάμου, κοντά στην αρχαία πόλη Μπάαλμπεκ του Λιβάνου, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας.
Ο τραγουδιστής που εμφανιζόταν στον γάμο βρίσκεται μεταξύ των νεκρών του φονικού διαπληκτισμού, που έγινε μετά τα μεσάνυχτα και στον οποίο τραυματίστηκαν επίσης 4 άνθρωποι, σύμφωνα με τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Αsharq al Αwsat, ο καυγάς ξεκίνησε όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον του τραγουδιστή και του αδελφού του, σκοτώνοντάς τους, προτού πέσει κι ο ίδιος νεκρός. Ο άνδρας φαίνεται πως εξοργίστηκε από τους στίχους ενός τραγουδιού.
Οι πυροβολισμοί αντήχησαν στην περιοχή κι αφού διαδόθηκαν τα νέα, ο στρατός και οι δυνάμεις ασφαλείας ενίσχυσαν την παρουσία τους για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο νέων επεισοδίων, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιαντράν – Παναθηναϊκός 4-5 πεν. (22-22 κ.δ): Στους «8» του Euro Cup το «τριφύλλι»!
- Νετανιάχου: Έχουμε μεθοδικό σχέδιο, με πολυάριθμες εκπλήξεις, για να επιτρέψουμε την αλλαγή στο Ιράν
- Λαμία: Άγρια καταδίωξη νεαρών μετά από κλοπή – Εγκατέλειψαν το όχημα κοντά σε καταυλισμό και εξαφανίστηκαν
- Καλαμάτα: Η αποθέωση για την άνοδο στη Super League άρχισε από τα… Μεγάρα! (vid+pics)
- Νέα πρωτιά ο Καραλής στη Ρουέν και… παραλίγο νέο ρεκόρ!
- Διχασμένη η ακροδεξιά στην Ευρώπη για τον πόλεμο του Τραμπ στο Ιράν
