
Έλενα Ακρίτα: Υπερασπίζεται την Νόνη Δούνια
«Καλή δυναμη, κυρία Δούνια.»
Η εκλεγμένη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην μοντέλο, Νόνη Δούνια, δέχτηκε πρόσφατα σεξιστικές επιθέσεις στα social media για την πρότερη καριέρα της, ως μοντέλο.
Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση στο περιστατικό, υποστηρίζοντας την και κάνοντας λόγο για slut shaming.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:
“Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και δεν ήταν στα νιάτα της επαγγελματίας μοντέλο και πολύ καλό μάλιστα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ένα όμορφο κορίτσι που έγινε μια όμορφη γυναίκα. Αυτό που βλέπουν κάτι άλλοι…προτιμώ να μην το περιγράψω. Την είδα μια φορά στην τηλεόραση κι ομολογώ ότι ήταν καλή. Συγκροτημένος λόγος, δομημένες προτάσεις, καλά ελληνικά.
Και βέβαια έχει θέση στο Κοινοβούλιο αφού την επέλεξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για να τους εκπροσωπήσει. Αν τώρα η παρουσία της στη Βουλή αποδειχτεί θετική ή αρνητική, ο καιρός θα το δείξει. Και το ίδιο ισχύει και για κάτι φαιδρούς κυριούληδες με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως – από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα.
Καλή δυναμη, κυρία Δούνια.”
- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: «Απολύτως χαμηλός» ο κίνδυνος εξάπλωσης του χανταϊού για τον παγκόσμιο πληθυσμό
- Σε συναγερμό οι Αρχές στη Λευκάδα: Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στο πλωτό drone
- Κηφισιά: Προφυλακιστέος ο 28χρονος διανομέας που κατηγορείται ότι πετούσε πέτρες σε περαστικούς
- Taste Atlas: Ποιο είναι το ελληνικό νησί που αποθεώνει
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Ο μεθοδικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού στο βόλεϊ – Πώς σχηματίζεται η ομάδα της νέας σεζόν
