Πώς θα φτιάξετε εύκολα παγωτό μπανάνα
Για να αναβαθμίσετε τη γεύση του, γαρνίρετε με τριμμένο μπισκότο
Υλικά για 4 μερίδες
8 μπανάνες ώριμες
2 κουταλιές μέλι
4 κουταλιές γιαούρτι
Εκτέλεση
1. Καθαρίζετε τις μπανάνες και τις κόβετε σε ροδέλες πάχους 3-4 χιλ. Τις απλώνετε καλά σε ένα ταψί. Για να μην κολλήσουν μεταξύ τους τις απλώνετε σε πολλές σειρές και ανάμεσά τους βάζετε μεμβράνη. Τις βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 10 ώρες.
2. Μόλις παγώσουν τις χτυπάτε σε δόσεις στο μούλτι. Οταν οι μπανάνες γίνουν μικρά κομμάτια προσθέτετε το μέλι για να δέσει το παγωτό σας και συνεχίζετε το χτύπημα.
3. Το παγωτό είναι έτοιμο όταν οι μπανάνες γίνουν μια νόστιμη μαστιχωτή μάζα. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να προσθέσετε γιαούρτι και να χτυπήσετε το μείγμα 5 δευτερόλεπτα ακόμα.
4. Το βάζετε σε μπολ και σερβίρετε. Αν κάνετε μεγαλύτερη δόση το διατηρείτε στην κατάψυξη.
- Νέο δρόμο για τις γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις ανοίγει το ν/σ του ΥΠΕΘΑ
- Άλεκ Μπάλντουιν: «Κάθε μέρα σνίφαρα κοκαϊνη, ήταν σαν καφές»
- «Ελενα Βενιζέλου»: Καταγγελία εργαζομένων για παρέμβαση της Αστυνομίας στην περίθαλψη θύματος βιασμού
- «Βόμβα» στη Γιουνάιτεντ από τον Φερνάντες: «Δεν ξέρω αν θα μείνω…»
- Όπου φύγει – φύγει: Κορυφώνεται η πασχαλινή έξοδος – Καθυστερήσεις στις εθνικές οδούς
- Οι δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία της Αθήνας τον Μάιο