Νέος διευθυντής για γνωστό οίκο αθλητικών ειδών
«Είναι τιμή μου να με εμπιστεύονται να καθοδηγήσω το δημιουργικό όραμα μιας εταιρείας με κληρονομιά τόσο πλούσια» τόνισε ο Dao-Yi Chow
Ο συνιδρυτής του brand Public School, Dao-Yi Chow ορίστηκε νέος διευθυντής δημιουργικού του οίκου Sergio Tacchini.
Η νέα άφιξη στην ιταλική εταιρεία αθλητικών ειδών εντάσσεται στα σχέδια επανεκκίνησής της υπό τους νέους ιδιοκτήτες Stefano Maroni, Twin Lakes Capital LLC και B. Riley Principal Investments LLC.
«Είναι τιμή μου να με εμπιστεύονται να καθοδηγήσω το δημιουργικό όραμα μιας εταιρείας με κληρονομιά τόσο πλούσια όσο η Sergio Tacchini» τόνισε ο Dao-Yi Chow σε ανακοίνωση Τύπου. «Ερωτεύτηκα το τένις σε νεαρή ηλικία και τώρα το να έχω την ευκαιρία να διαμορφώσω ξανά τον Sergio Tacchini σε ένα σύγχρονο brand lifestyle είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».
Ο Sergio Tacchini, Ιταλός τενίστας, ίδρυσε το εμπορικό σήμα του το 1966, φέρνοντας ένα κύμα χρωμάτων στα ρούχα για τένις. Με τα χρόνια, η μάρκα προωθήθηκε από θρύλους του τένις, όπως ο Τζον ΜάκΕνρο, ο Πιτ Σάμπρας και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Η πρώτη συλλογή του Chow για τη Sergio Tacchini αναμένεται την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.
Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη Ασιατικής καταγωγής Dao-Yi Chow ήταν δημοσιογράφος του Vibe, του The Source και του Ego Trip προτού εισέλθει στη βιομηχανία ειδών ένδυσης.
Το 2008 ίδρυσε το brand Public School με τον Maxwell Osborne στο οποίο αναμειγνύουν αναφορές από τη μόδα, τη μουσική και την τέχνη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (6/4): Πού θα δείτε Ελλάδα-Ουγγαρία και Νάπολι-Μίλαν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Άρση της ασυλίας του ζητά ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Λάκης Βασιλειάδης
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΘ’)
- Pet Shop Boys: Volume – 600 σελίδες με όσα δεν ήξερες για το θρυλικό συγκρότημα
- Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις 131-115: Επιτέλους νίκη για τα «Ελάφια» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 15χρονης για επίθεση σε τρεις ανήλικες στον Εύοσμο




