
«Αυτό είναι το νέο μοντέλο διακυβέρνησης» – Η ανάρτηση Μητσοτάκη στο facebook
«Σήμερα, όλοι οι Υπουργοί παρέλαβαν έναν φάκελο με τους στόχους μας ανά υπουργείο, το πρόγραμμα δράσης μας ως τον Δεκέμβριο και ένα 6μηνιαίο σχέδιο πρωτοβουλιών» αναφέρεται στην ανάρτηση του πρωθυπουργού
Ένα βίντεο διάρκειας μισού λεπτού ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τίτλο «Αυτό είναι το νέο μοντέλο διακυβέρνησης».
Στην ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός σημειώνει: «Σήμερα, όλοι οι Υπουργοί παρέλαβαν έναν φάκελο με τους στόχους μας ανά υπουργείο, το πρόγραμμα δράσης μας ως τον Δεκέμβριο και ένα 6μηνιαίο σχέδιο πρωτοβουλιών. Η κυβέρνηση θα λειτουργήσει με αυστηρά χρονοδιαγράμματα και διαρκή αξιολόγηση».
Στο βίντεο υπάρχει το εξής μήνυμα: “Από σήμερα αλλάζει πλήρως το μοντέλο διακυβέρνησης. Κάθε υπουργός λαμβάνει έναν φάκελο με το στρατηγικό σχέδιο του τομέα του όπου περιγράφονται οι κεντρικοί μας στόχοι, τα χρονοδιαγράμματα, οι ομάδες έργου και η υποστήριξη που θα χρειαστεί. Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και αξιολογούμε τις πολιτικές μας με έναν και μόνο στόχο. Να κάνουμε τη ζωή των πολιτών καλύτερη”».
- Πυλώνας της ευρωπαϊκής ασφάλειας να γίνει η πολιτική προστασία, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής
- Με τον Στεφάνου του ΑΚΕΛ συναντήθηκε ο Μητσοτάκης – Συζήτησαν για Κυπριακό και Μέση Ανατολή
- Ανδρουλάκης για 21η Απριλίου: Χρειάζεται νέος αέρας Δημοκρατίας, με μια προοδευτική πολιτική αλλαγή
- Σκάνδαλο με escort στο Μιλάνο: VIP πελάτες, ποδοσφαιριστές και σκιές γύρω από τη νυχτερινή ελίτ
- Μενίδι: Συγκλονίζουν οι γονείς του Μάριου που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα – Τι κατέθεσαν στη δίκη
- «Πάμε μια βόλτα;»: Έρχεται το Σάββατο με καλεσμένο τον Λάκη Λαζόπουλο



