
Παναθηναϊκός : Κοντά σε δανεισμό ο Στάικος
Ο Πασχάλης Στάικος μπήκε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας αλλά το πλάνο δανεισμού δεν αλλάζει
Η έλλειψη παικτών στον άξονα της μεσαίας γραμμής φέρνει ανισορροπία στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.
Ωστόσο μέχρι να υπάρξουν μεταγραφές ο Γιώργος Δώνης θέλει να γίνονται κανονικά οι προπονήσεις και ως εκ τούτου φώναξε τον Πασχάλη Στάικο να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.
Αυτό δεν αλλάζει πάντως τίποτα όσον αφορά το στάτους του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία είναι κοντά και ο παίκτης θα παραχωρηθεί όταν θα υπάρξει προσθήκη.
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 37-36: Προβάδισμα τίτλου για την Ένωση, έκανε το 1-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος (vid)
- ΣΥΡΙΖΑ: Φουλ επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Μα ποιον δουλεύει;»
- Νορβηγικό «όχι» σε έκδοση του ακτιβιστή Τόμι Όλσεν στην Ελλάδα – «Χαστούκι στις Αρχές της χώρας μας» λέει ο Καμπαγιάννης
- Ο Μπέκαμ έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος αθλητής στην Αγγλία
- Έτοιμη να μπει στο NBA Europe η… ποδοσφαιρική Μίλαν
- «Τι δουλειά έχει ο κοριός εδώ;» – Η ρετσινιά για τον Γρηγόρη Δημητριάδη δεν σβήνει με 300 ταϊσμένους κλακαδόρους

