
Το νέο σποτ της ΝΔ για την ασφάλεια
«Για να αισθανθούμε πάλι ασφάλεια και σιγουριά στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας, στην πατρίδα μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το διαφημιστικό
Την ασφάλεια έχει στο επίκεντρο το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας, τομέας που άλλωστε αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του κόμματος.
Στο σποτ που προβάλλεται στο διαδίκτυο και την τηλεόραση επισημαίνεται ότι η ασφάλεια είναι δικαίωμα όλων, από τις γειτονιές έως τα σύνορα, και επαναλαμβάνονται οι δεσμεύσεις της ΝΔ για ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.
«Για να αισθανθούμε πάλι ασφάλεια και σιγουριά στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας, στην πατρίδα μας» αναφέρει το διαφημιστικό.
Για να αισθανθούμε πάλι ασφάλεια και σιγουριά στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας, στην πατρίδα μας. #Ενωμένοι_μπορούμε #Εκλογές2019 pic.twitter.com/TRiGJWuORb
— ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (@neademokratia) June 26, 2019
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης

