Χρήστος Βολικάκης: Το «χρυσό» παιδί της ποδηλασίας στο One Channel
Για όλα όσα χρειάστηκε να «θυσιάσει» ώστε να φτάσει στην κορυφή της ποδηλασίας, μίλησε μέσα από την εκπομπή One Direct Weekend ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης.
Για όλα όσα χρειάστηκε να «θυσιάσει» ώστε να φτάσει στην κορυφή της ποδηλασίας, μίλησε μέσα από την εκπομπή One Direct Weekend ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης.
Το «χρυσό παιδί της ποδηλασίας» αναφέρθηκε στο διαχρονικό πρόβλημα των αθλητών στην Ελλάδα που δεν είναι άλλο από την έλλειψη υποδομών, καθώς και τη χαώδη διαφορά με τις χώρες του εξωτερικού.
Τέλος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του πρωταθλητισμού, ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «οι στιγμές που τα έχεις καταφέρει και σηκώνεις την ελληνική σημαία είναι μοναδικές».
Πηγή: onetv.gr
- Η… ιδιαίτερη δήλωση του Κάιλ Γκάι: «Η G-League είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα στον κόσμο μετά το NBA»
- Φάμελλος: Κυβέρνηση σκανδάλων, από όπου και να την πιάσεις λερώνεσαι
- Ανάδειξη και προστασία του «Λεπροκομείου Καρλοβάσου»
- Ζάκυνθος: «Προβληματικά άτομα» χαρακτηρίζει τους γονείς που ζητούν την οριστική απομάκρυνσή της η παιδίατρος
- Η μητέρα του κακοποιημένου βρέφους στην Ηλεία είχε φύγει από το σπίτι της το 2024
- Τουρκία: Οι οπαδοί ανέβασαν πανό κόντρα στη Ρουμανία χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της ιστορίας της χώρας
