Ο Νουσράτ Γκιοκτσέ, ο γνωστός σε όλους Salt Bae, άνοιξε το διάσημο εστιατόριό του στην Μύκονο.

Ο Salt bae έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αλατίζει το κρέας, εκμεταλλευόμενος μάλιστα τη φήμη του για να ανοίξει αλυσίδα εστιατορίων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε αυτά προσφέρονται πιάτα που δεν απευθύνονται στο μέσο… βαλάντιο, αλλά και σε πολύ βαθιές τσέπες.

Στο μενού του έχει προστεθεί πρόσφατα και μια… χρυσή μπριζόλα!

Η χρυσή μπριζόλα, τυλιγμένη σε… βρώσιμο χρυσό κοστίζει 300 ευρώ και μαγειρεύεται μπροστά στους πελάτες στο εστιατόριό του στο Ντουμπάι!

Ο Νουσράτ Γκόκτσε, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στην Τουρκία κι έγινε χασάπης.

Πέρασαν χρόνια, και σήμερα ο 35χρονος, πρώην χασάπης, έχει γίνει μια διασημότητα στον εικονικό κόσμο και όλοι θέλουν να τον γνωρίσουν. «Στην Τουρκία, το να είσαι χασάπης, είναι επάγγελμα χαμηλής κοινωνικής τάξης, υποτιμητικό. Τώρα, χάρη σε μένα, όλα τα παιδιά εκεί θέλουν να γίνουν χασάπηδες» παραδέχθηκε ο ίδιος στους Times της Νέας Υόρκης.

Το λουκέτο

Στη «φάκα των ελεγκτών» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πιάστηκε ο διάσημος τούρκος Σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως Salt Bae.

Σε έλεγχο που διενήργησαν οι εφοριακοί το βράδυ της Τρίτης στο εστιατόριοπου διατηρεί στη Μύκονο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κόψει 34 αποδείξεις συνολικής αξίας 25.800 ευρώ και επεβλήθη το προβλεπόμενο από το νόμο σφράγισμα του καταστήματος για 48 ώρες.