Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπάνκι (δεν) βγήκε αληθινός...

Ο Μπάνκι (δεν) βγήκε αληθινός…

Στο «αντίο» ο Μάκης Αγγελόπουλος του αναγνώρισε ότι «μαζί του η ομάδα απέκτησε αρχές» και για να το λέει αυτός, κάτι παραπάνω θα ξέρει, πέρα από την επιθυμία του(ς) να χωρίσουν με βελούδινο διαζύγιο...

O Σπύρος Φώσκολος (που εγκατέλειψε την προπονητική για να αφοσιωθεί στη σκηνοθεσία, βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του Νίκου) είχε πει πως «από τη στιγμή που προσλαμβάνεται ένας προπονητής, δρομολογείται η απόλυσή του»!

Δεν ξέρω εάν η ίδια άποψη κυκλοφορεί και στην Ιταλία, αλλά προφανώς την ενστερνίζεται ο Λούκα Μπάνκι, που προχθές έλαβε από την ΑΕΚ το… ραβασάκι, καταπώς έλεγε το χαρτί της απόλυσης ο Πέτρος Λοχαΐτης στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στην ταινία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια»!

Αυτό το ραβασάκι έμοιαζε αναμενόμενο και αναπόδραστο από τη στιγμή που η ΑΕΚ αστόχησε και στα τρία σημάδια τα οποία είχε βάλει (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League) και της έμεινε δίκην παρηγοριάς το Διηπειρωτικό Κύπελλο, αλλά μονάχο του δεν χρυσώνει κιόλας το χάπι των υπολοίπων αποτυχιών.

Μου είναι πολύ συμπαθής ο Μπάνκι και τολμώ να πω ότι έχουμε φιλική σχέση, όμως έτερον εκάτερον: στο τέλος της ημέρας πλήρωσε τα επίχειρα και της συσσωρευμένης ατυχίας με τους τραυματισμούς και τις απουσίες (κυρίως του Ματσιούλις) και των δικών του λαθών, αλλά και της αναπόφευκτης αντιδιαστολής της φετινής πενιχρής σεζόν με την περσινή που υπήρξε κοσμογονική έπειτα από 16 χρόνια νηστείας!

Στο «αντίο» ο Μάκης Αγγελόπουλος του αναγνώρισε ότι «μαζί του η ομάδα απέκτησε αρχές» και για να το λέει αυτός, κάτι παραπάνω θα ξέρει, πέρα από την επιθυμία του(ς) να χωρίσουν με βελούδινο διαζύγιο…

Περί τούτου δεν χωρεί αμφιβολία, το συνειδητοποίησα κι εγώ, μιλώντας με τον Μπάνκι προχθές το βράδυ, την ώρα που έτρωγε, έπινε και έκανε προπόσεις για τελευταία φορά με τα μέλη του επιτελείου του…

Πλάκα πλάκα ο λεγάμενος είχε δίκιο στις 5 Ιουλίου του 2018, όταν στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ως προπονητής της ΑΕΚ και απαντώντας στην ερώτηση για το μονοετές συμβόλαιο τους έβαλε τα γέλια και είπε: «Εσύ προγραμμάτισες τον γάμο σου την πρώτη ημέρα που γνώρισες τη γυναίκα σου; Ούτε και εγώ, αλλά είμαι 27 χρόνια παντρεμένος»!

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024