Γ. Μαντέλας στο One Channel: Η κυβέρνηση παίζει τα ελληνοτουρκικά ως τελευταίο προεκλογικό χαρτί
Για ένταξη της έντασης Ελλάδας – Τουρκίας στην προεκλογική εκστρατεία του Μαξίμου έκανε λόγο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel, ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας.
Για ένταξη της έντασης Ελλάδας – Τουρκίας στην προεκλογική εκστρατεία του Μαξίμου έκανε λόγο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel, ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας.
Όπως είπε «υπάρχει όντως η ένταση, ωστόσο δε μπορούμε να μιλάμε για παιχνίδια πολέμου, δεν μπορεί να συγκαλείται το ΚΥΣΕΑ χωρίς να ξέρουμε την πραγματική ατζέντα και δεν μπορούμε να λέμε ότι φτάσαμε στο παρά πέντε ενός επεισοδίου όταν δεν προκύπτει από πουθενά».
«Η κυβέρνηση παίζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ως τελευταίο προεκλογικό χαρτί, γι’ αυτό και ανεβάζει τους τόνους» πρόσθεσε. Ερωτώμενος για το αν η Αγκυρα προχωρήσει σε γεώτρηση στην Κυπριακή ΑΟΖ, ο κ. Μαντέλας υπογράμμισε πως θα την κάνει σε ένα από τα θαλάσσια οικόπεδα τα οποία δεν έχουν δοθεί προς αξιοποίηση, εκτιμώντας πως στο ενδεχόμενο αυτό η Τουρκία δεν θα βρει απέναντί της κάποιον τρίτο εκτός από Αθήνα και Λευκωσία.
Πηγή: Onetv.gr
- Για δεύτερη μέρα στους δρόμους οι αυτοκινητιστές – Σε εξέλιξη η απεργία των ταξί
- Πίκρα τα Όσκαρ: Πτώση 9% και ανησυχητικά χαμηλή τηλεθέαση, γιατί;
- Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά για την απώλεια της Δημοτικής Συμβούλου Ευαγγελίας Αποστόλου-Δρίτσα
- Αυστρία: Μειώνει τον φόρο στα καύσιμα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Νέα Αριστερά: Η ΝΔ δεν «χορταίνει» σκάνδαλα
- «Make Iran great again» – Επιχείρηση στρατολόγησης Ιρανών αντικαθεστωτικών από τη Μοσάντ εν μέσω πολέμου