Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Β. Μακεδονία : Με τη βούλα του υπουργείου Γεωργίας τα «μακεδονικά κρασιά» στις ΗΠΑ

Β. Μακεδονία : Με τη βούλα του υπουργείου Γεωργίας τα «μακεδονικά κρασιά» στις ΗΠΑ

Σε συνεργασία με το υπουργείο Γεωργίας της Βόρειας Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε η προσφορά «μακεδονικών κρασιών» στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της πλατφόρμας «Leading Wines in the World».

Ο σύνδεσμος «Κρασιά από τη Μακεδονία» ( Βίνα οντ Μακεδονία- Вина од Македонија), σε συνεργασία με το υπουργείο Γεωργίας, Δασών και Υδατικής Οικονομίας, πραγματοποίησε προσφορές «μακεδονικών κρασιών» στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη, στις Ηνωμένες Πολιτείες, την περασμένη εβδομάδα, γράφει σλαβικό δημοσίευμα στη Βόρεια Μακεδονία.

«Οινοποιεία από όλον τον κόσμο»

Εξι από τα οινοποιεία μας έλαβαν μέρος σε αυτές τις φημισμένες συναντήσεις φέτος. Είναι οργανωμένες στο πλαίσιο της πλατφόρμας «Leading Wines in the World», η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα οινοποιεία από όλον τον κόσμο, προστίθεται στο δημοσίευμα.

Οι προσφορές των «μακεδονικών κρασιών» στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του συνδέσμου «Κρασιά από τη Μακεδονία» οργανώνονται συνεχώς τα τελευταία επτά χρόνια.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι προωθήσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία για την αναγνώριση των «μακεδονικών κρασιών» στις ΗΠΑ, παρέχοντας έτσι την είσοδο και μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτήν την αγορά.

Η προώθηση του «μακεδονικού κρασιού»

Από τα «Κρασιά από τη Μακεδονία» ελπίζουν ότι αυτή η στήριξη θα συνεχισθεί και θα εκβαθυνθεί περαιτέρω, ώστε η προώθηση του «μακεδονικού κρασιού» στο εξωτερικό να γίνεται πιο επιτυχημένα και πιο επιθετικά, κάτι που θα οδηγήσει σε αύξηση της εξαγωγής αυτού του στρατηγικού μας προϊόντος, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Πηγή: pressingtv.mk, kanal5.com.mk, alfa.mk και echedoros-a.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024