Ο σύνδεσμος «Κρασιά από τη Μακεδονία» ( Βίνα οντ Μακεδονία- Вина од Македонија), σε συνεργασία με το υπουργείο Γεωργίας, Δασών και Υδατικής Οικονομίας, πραγματοποίησε προσφορές «μακεδονικών κρασιών» στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη, στις Ηνωμένες Πολιτείες, την περασμένη εβδομάδα, γράφει σλαβικό δημοσίευμα στη Βόρεια Μακεδονία.

«Οινοποιεία από όλον τον κόσμο»

Εξι από τα οινοποιεία μας έλαβαν μέρος σε αυτές τις φημισμένες συναντήσεις φέτος. Είναι οργανωμένες στο πλαίσιο της πλατφόρμας «Leading Wines in the World», η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα οινοποιεία από όλον τον κόσμο, προστίθεται στο δημοσίευμα.

Οι προσφορές των «μακεδονικών κρασιών» στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του συνδέσμου «Κρασιά από τη Μακεδονία» οργανώνονται συνεχώς τα τελευταία επτά χρόνια.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι προωθήσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία για την αναγνώριση των «μακεδονικών κρασιών» στις ΗΠΑ, παρέχοντας έτσι την είσοδο και μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτήν την αγορά.

Η προώθηση του «μακεδονικού κρασιού»

Από τα «Κρασιά από τη Μακεδονία» ελπίζουν ότι αυτή η στήριξη θα συνεχισθεί και θα εκβαθυνθεί περαιτέρω, ώστε η προώθηση του «μακεδονικού κρασιού» στο εξωτερικό να γίνεται πιο επιτυχημένα και πιο επιθετικά, κάτι που θα οδηγήσει σε αύξηση της εξαγωγής αυτού του στρατηγικού μας προϊόντος, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Πηγή: pressingtv.mk, kanal5.com.mk, alfa.mk και echedoros-a.gr

Γράψτε το σχόλιο σας