Γ. Παπανδρέου: Καλώς να ορίσουν στην Αχαΐα οι Τσίπρας – Μητσοτάκης
Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη «καλωσόρισε» στην εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη «καλωσόρισε» στην εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρέου μόλις ενημερώθηκε ότι μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα και ο Αλέξης Τσίπρας, είπε στους συνεργάτες του: «Καλώς να ορίσουν στα προοδευτικά χώματα της Αχαΐας. Θα τους υποδεχθούμε ως καλοί οικοδεσπότες».
«Δώσαμε επί δεκαετίες αγώνες για να υπάρξει δημοκρατία και πολιτικός πολιτισμός στον τόπο» κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.
- Πώς μπορείτε να μειώσετε τη σπατάλη τροφίμων – Τι πρέπει να κάνετε
- ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 3-0: Εύκολα, με τρία γκολ στο ημίχρονο οι Κρητικοί
- Ο Τζέικομπ Ελόρντι κατακεραυνώνει παπαράτσι στο Παρίσι: «Μου κάνεις τη ζωή πολύ δύσκολη»
- Τι λέει ο γιατρός που παρακολουθούσε το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη και πέθανε από καρκίνο
- Γερμανία: Στέλνει στρατιώτες στην Πολωνία, για να ενισχύσει τα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας