
Ο Ολυμπιακός πυροδοτεί και τη «βόμβα» του Σκρτελ λένε οι Τούρκοι
Ο Μάρτιν Σκρτελ αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και αναμένεται στην Αθήνα για τις υπογραφές, σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα
Ο Ολυμπιακός «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και μετά την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά φέρεται να βρίσκεται κοντά σε νέα «βόμβα».
Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Τουρκία, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει βελτιωμένη προσφορά για την απόκτηση του Μάρτιν Σκρτελ και ο Σλοβάκος αμυντικός απάντησε θετικά.
Σύμφωνα με την ajansspor.com, ο Ολυμπιακός «τα βρήκε» με τον στόπερ της Φενέρμπαχτσε για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων και είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στο δημοσίευμα οι Τούρκοι τονίζουν ότι ο Σκρτελ έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ βρίσκεται καθημερινά στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και η υπόθεση τείνει να γίνει σίριαλ από τους Τούρκους, οι οποίοι όμως αναφέρουν ότι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο λιμάνι.
Στο δημοσίευμα θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία, όμως δεν γίνονται γνωστές λεπτομέρειες, παρα μόνο ότι αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
- Μεταβίβαση ακινήτων σε… επτά μήνες – Ο Γολγοθάς της γραφειοκρατίας
- «The Match» – Ο Μαραντόνα, ο μύθος και η πολιτική πίσω από τον αγώνα Αργεντινή-Αγγλία του 1986
- Γιατί ο Τραμπ έχει δίκιο με την αποχώρηση αμερικανικών στρατευμάτων από Γερμανία
- Ο περίεργος αγώνας δρόμου της ΕΠΟ για τον Λανουά και της ΚΕΔ για τους νέους πίνακες διαιτητών
- AI: Πόσο κοντά είναι ένας Αρμαγεδδώνας τεχνητής νοημοσύνης – Το μεγάλο στοίχημα για τις κυβερνήσεις
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως 22 Μαΐου


