Β. Σπανάκης στο One Channel: Η 8η Ιουλίου θα είναι μια νέα μέρα για τη χώρα
«Η 8η Ιουλίου θα είναι μια νέα μέρα για τη χώρα» είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή One Line.
«Η 8η Ιουλίου θα είναι μια νέα μέρα για τη χώρα» είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή One Line.
«Δείτε την αντίδραση των αγορών την 27η Μαΐου. Είδατε το χρηματιστήριο;» αναρωτήθηκε αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών. Ερωτηθείς αν θα υπάρξουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα, απάντησε πως «δεν θα υπάρξει καμία απόλυση. Ωστόσο, είμαστε υπέρ της αξιολόγησης».
Μάλιστα, κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «να σταματήσουν την προπαγάνδα και τα ψέματα περασμένων δεκαετιών».
Πηγή: onetv.gr
- Ο Γιασικεβίτσιους νευρίασε με ρεπόρτερ: «Πηγαίνετε σε σχολή δημοσιογραφίας;» (vid)
- Βουλιαγμένη: Σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου»
- Cornelius Horgan: Στην Αθήνα ο διεθνούς φήμης acting coach για ένα μοναδικό τριήμερο workshop
- Ο Καρέτσας έχει «τρελάνει» τους Ιταλούς: «Ο Βασιλιάς των ασίστ που θέλει η Μίλαν»
- Τα τελευταία λόγια της Νοέλια πριν από την ευθανασία – Οι βιασμοί, η απελπισία και η βουτιά στο κενό
- Τι σημαίνει η συμμετοχή των Χούθι στον πόλεμο – «Θα μπορούσαν να μπλοκάρουν τη Διώρυγα του Σουέζ»