
One Channel: Γυναικεία υπόθεση η ηγεσία της Δικαιοσύνης
Έπειτα από τεσσερισήμισι ώρες, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε ότι νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου θα είναι η Ειρήνη Καλού και νέα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου η Δήμητρα Κοκοτίνη.
Στην απόφασή του να διορίσει νέα ηγεσία στην κορυφή της ελληνικής Δικαιοσύνης -δηλαδή στον Άρειο Πάγο, το Συμβούλιο της Επικρατείας και το Ελεγκτικό Συνέδριο- εν μέσω προεκλογικής περιόδου- προχωρά ο Αλέξης Τσίπρας παρά τις αντιδράσεις κορυφαίων συνταγματολόγων αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Έπειτα από τεσσερισήμισι ώρες, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε ότι νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου θα είναι η Ειρήνη Καλού και νέα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου η Δήμητρα Κοκοτίνη.
Πηγή: onetv.gr
- Λίβανος: Νέα εντολή εκκένωσης από τις IDF – Ξεπέρασαν τις 3.000 οι νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις
- Ριζική μεταμόρφωση του αστικού ιστού της Αμαλιάδας πέριξ του σταθμού του ΟΣΕ
- ΔΕΗ FIBER: Το ίντερνετ από τη ΔΕΗ τώρα και με Σταθερό Τηλέφωνο
- Νέα Αριστερά: Η 19η Μαΐου είναι μέρα μνήμης, τιμής και ιστορικής ευθύνης για τη Γενοκτονία των Ποντίων
- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών ζητάει ισχυρή πολιτική συνοχής
- Πάτρα: Συγκλονίζει η γυναίκα που δέχτηκε άγρια επίθεση – «Έχω κατάγματα και μώλωπες»

