Αποχωρεί από την ηγεσία του ΛΑΟΣ μετά την συντριβή ο Γ. Καρατζαφέρης
Η νέα ηγεσία του κόμματος θα σχεδιάσει την στρατηγική εν’ όψει των Εθνικών εκλογών, δήλωσε ο ιδρυτής του ΛΑΟΣ
«Τον δρόμο στην Νέα Γενιά» του ΛΑΟΣ ανοίγει, με ανάρτησή του στο Φέισμπουκ ο ηγέτης του Λαϊκού Ορθόδξο Συναγερμού, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών, σύμφωνα με τα οποία, και στο 86% των εκλογικών τμημάτων, ο ΛΑΟΣ έλαβε το 1,23% των ψήφων.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Καρατζαφέρης «Ο Ελληνικός λαός έκανε τις επιλογές του οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές απ’ αυτές σε όλη την Ευρώπη. Μακάρι να είναι ωφέλιμες για την Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος ευχαρίστησε «όλους εκείνους σε όλη την Ελλάδα που προσπάθησαν σκληρά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».
Τόνισε, δε, ότι «Η ευθύνη του αποτελέσματος ανήκει στην ηγεσία του κόμματος και η οποία θ’ ανοίξει τον δρόμο στην Νέα Γενιά. Η νέα ηγεσία του κόμματος θα σχεδιάσει την στρατηγική εν’ όψει των Εθνικών εκλογών».
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ