Μ. Ρεπούση στο One Channel: Οι Πρέσπες δίχασαν τον κόσμο
Στην εκπομπή One Direct με τις Τζίνα Μοσχολιού και Ελένη Στεργίου φιλοξενήθηκε η Μαρία Ρεπούση, μέλος της πρωτοβουλίας «Γέφυρα».
Στην εκπομπή One Direct με τις Τζίνα Μοσχολιού και Ελένη Στεργίου φιλοξενήθηκε η Μαρία Ρεπούση, μέλος της πρωτοβουλίας «Γέφυρα».
Αναφερόμενη στις επερχόμενες ευρωεκλογές έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενη άνοδο της ακροδεξιάς, ενώ άσκησε κριτική για το γεγονός ότι αυτές έχουν εκλάβει χαρακτήρα βουλευτικών εκλογών.
Η κ. Ρεπούση αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών η οποία, όπως δήλωσε, δημιούργησε πολύ μεγάλη πόλωση. Στο πλαίσιο αυτό εξαπέλυσε δριμεία κριτική στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση του στο ζήτημα, όσο και στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις τύπου «όσοι διαφωνούν είναι φασίστες».
«Θεωρώ λάθος να χαρακτηρίσουμε όλο αυτό τον κόσμο εθνικιστές ή ακροδεξιούς» είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, η κ. Ρεπούση έκανε λόγο για άγρια εκμετάλλευση των πατριωτικών αισθημάτων από τα κόμματα, ενώ υπογράμμισε πως είναι τέτοια η πόλωση που δεν υπήρχε περίπτωση για συναίνεση».
Πηγή: onetv.gr
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
- Τέμπη: Αγρυπνία στις εστίες του ΑΠΘ για τα 57 θύματα της τραγωδίας

