Χωρίς οπαδούς του ΟΦΗ θα διεξαχθεί το πρώτο μπαράζ για μία θέση στη Super League, ανάμεσα στους ασπρόμαυρους και τον Πλατανιά στο γήπεδο των «Περιβολίων» (Κυριακή 19/5, 19:00).

Η αστυνομία της Κρήτης αποφάσισε να μην επιτρέψει τη μετακίνηση των οπαδών και έτσι το ματς θα γίνει με οπαδούς μόνο του Πλατανιά. Ο ΟΦΗ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να σεβαστεί την απόφαση των αρχών.

Παράλληλα όμως απευθύνει κάλεσμα ώστε στη ρεβάνς το γήπεδο να είναι κατάμεστο και με σκοπό να πανηγυρίσουν την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Μετά την απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει τη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας στα Χανιά για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει έκκληση στον κόσμο να μην ταξιδέψει την Κυριακή στο γήπεδο των Περιβολίων.

Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά από τη στιγμή που η αστυνομία έλαβε διαφορετική απόφαση, οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στην ομάδα. Πάνω απ’ όλα οφείλουμε να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ τόσο ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης όσο και ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα, στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς, είναι χρέος μας προστατεύσουμε και πάλι την ομάδα μας. Την Τετάρτη θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στην έδρα μας την επίτευξη του στόχου. Ραντεβού την Τετάρτη στο «Θ. Βαρδινογιάννης».