Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ματς του Ιουλίου και οι τρεις μεταγραφές

Τα ματς του Ιουλίου και οι τρεις μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα πρώτα του προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ στα τέλη Ιουλίου και ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι καλυμμένος σε ότι αφορά το πλάνο του, με την υλοποίηση τριών μεταγραφών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με την διοίκηση του συλλόγου για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του λιμανιού και οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσεις εδώ και αρκετό καιρό τις συζητήσεις.

Είναι σημαντικό να σταθεί κάποιος στο ότι οι πειραιώτες είχαν πάρει τις πρώτες αποφάσεις αρκετό καιρό πριν ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα και αυτό έχει επιτρέψει στον Ολυμπιακό να έχει κάνει τα πρώτα βήματα για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς και το χρονοδιάγραμμα των μεταγραφικών κινήσεων που έχει διαμορφώσει ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα πρώτα του προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ στα τέλη Ιουλίου και ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι καλυμμένος σε ότι αφορά το πλάνο του, με την υλοποίηση τριών μεταγραφών.

Αυτός είναι ο αριθμός των μεταγραφών που θεωρεί «κλειδί» ο Πορτογάλος τεχνικός μέχρι τα τέλη Ιουνίου, εστιάζοντας στην θέση του στόπερ, του σέντερ φορ κι ενός εξτρέμ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο κέντρο της άμυνας και αυτό φαίνεται άλλωστε και από την προτεραιότητα που δείχνουν οι ερυθρόλευκοι στο θέμα της απόκτησης κεντρικού μπακ.

Ο Μαρτίνς έφτιαξε μια νέα ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ένα δυνατό «κορμό» αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν θέλει λοιπόν να κάνει πολλές αλλαγές ο προπονητής των ερυθρόλευκων, ειδικά στα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν που είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά.

Είναι λογικό ο Μαρτίνς να θέλει να στηριχθεί στα προκριματικά του Ιουλίου στην ομάδα που έχει φτιάξει από την περσινή σεζόν, σε παίκτες που γνωρίζει καλά, ελαχιστοποιώντας τα ρίσκο που υπάρχουν σε περιπτώσεις αλλαγών.

Η ομοιογένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην φιλοσοφία του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού και γι’ αυτό τον λόγο ο Μαρτίνς θεωρεί ότι είναι απόλυτα καλυμμένος αν οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει τις τρεις μεταγραφικές κινήσεις που προαναφέραμε.

Τούτη την ώρα το βάρος των προσπαθειών της πειραϊκής ομάδας έχει πέσει στο θέμα της μεταγραφής κεντρικού αμυντικού, με τον Ματιέ να παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Ο Γάλλος είναι η πρώτη επιλογή στην παρούσα φάση με τον Ολυμπιακό να δείχνει αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για την συγκεκριμένη μεταγραφή, η οποία πάντως μόνο εύκολη δεν είναι.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024