Ντιέγκο Γοδίν : Αποχαιρέτησε με δάκρυα την Ατλέτικο
Ο Ντιέγκο Γοδίν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωσε πως φεύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης με την ατμόσφαιρα να είναι φορτισμένη και τον ίδιο να δακρύζει
Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από εννιά χρόνια προσφοράς θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Ντιέγκο Γοδίν.
Ο Ουρουγουανός αμυντικός που κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο Europa League και έφτασε σε δύο τελικούς Champions League με τους ροχιμπλάνκος, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου και ανακοίνωσε το «αντίο» του από την ομάδα, με την ατμόσφαιρα να είναι φορτισμένη.
Ο Γοδίν δακρυσμένος αποχαιρέτησε την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Ίντερ.
Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:
«Η πιο όμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου φτάνει στο τέλος. Είμαι περήφανος που υπήρξα κομμάτι της ιστορίας της Ατλέτικο. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Η Ατλέτικο ήταν η οικογένειά μου, η ομάδα μου και το σπίτι μου. Είναι δύσκολο να πω «αντίο». Πέρασα υπέροχα και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους».
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για φερόμενη προετοιμασία επίθεσης σε Χριστουγεννιάτικη αγορά
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες
