
ΝΔ : Άδεια τα υπουργικά έδρανα κατά την κατάθεση της πρότασης μομφής
Ως ακόμη μια ένδειξη ότι τα κυβερνητικά στελέχη αποστασιοποιούνται από τον Παύλο Πολάκη, σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, ερμηνεύουν στελέχη της ΝΔ τα άδεια υπουργικά έδρανα κατά την κατάθεση πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού υγείας από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ως ακόμη μια ένδειξη ότι τα κυβερνητικά στελέχη αποστασιοποιούνται από τον Παύλο Πολάκη, σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, ερμηνεύουν στελέχη της ΝΔ τα άδεια υπουργικά έδρανα κατά την κατάθεση πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, στελέχη της ΝΔ σχολιάζοντας τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, ανέφεραν τα εξής: «Η επιλογή όλων ανεξαιρέτως των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ να απουσιάζουν από μια συζήτηση πρότασης μομφής κατά συναδέλφου τους δεν έχει προηγούμενο. »
» Και προφανώς αποτελεί μια ακόμη ένδειξη ότι κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν ήθελε σήμερα να ταυτισθεί ακόμη και η εικόνα του με τον κ. Πολάκη.»
» Ο κ. Δραγασάκης έμοιαζε σήμερα σαν να υποχρεώθηκε παρά τη θέλησή του να εκπροσωπήσει τον κ. Τσίπρα. Και δεν είναι βέβαια τυχαίο ότι αν και προκλήθηκε ευθέως από τον κ. Μητσοτάκη, απέφυγε και εκείνος στις τοποθετήσεις του να καλύψει τον Παύλο Πολάκη».
- Κρήτη: Σοκάρουν τα μηνύματα του 40χρονου στον αδερφό της Ελευθερίας ενώ την έχει σκοτώσει – Προσπαθεί να τον παραπλάνησει
- Αμετανόητος Γεωργιάδης επιτίθεται ξανά στη Λάουρα Κοβέσι – «Όσο μας το επιτρέπει ακόμα, έχουμε δημοκρατία»
- Κικίλιας: Μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας με στόχο τη συγκράτηση των τιμών
- Η σιωπή των παικτών της Τσέλσι
- Τουρκία: Αποκαλύφθηκε άγαλμα της θεάς Αθηνάς ύψους 2 μέτρων
- Μπαρτσελόνα: Χάνει την υπόλοιπη σεζόν αλλά παίζει στο Μουντιάλ ο Γιαμάλ – Τι έδειξαν οι εξετάσεις


