Απώλειες στη Wall Street μετά την απόφαση της Fed να διατηρήσει τα επιτόκια
Η διαπραγμάτευση επηρεάστηκε από τις δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας Τζερόμ Πάουελ, που φάνηκαν να απομακρύνουν την προοπτική της μείωσης των κατευθυντήριων επιτοκίων της βραχυπρόθεσμα
Με πτώση έκλεισε το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, επηρεασμένο από τις δηλώσεις του προέδρου της αμερικανικής Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας (Fed) Τζερόμ Πάουελ, που φάνηκαν να απομακρύνουν την προοπτική της μείωσης των κατευθυντήριων επιτοκίων της βραχυπρόθεσμα.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 162,77 μονάδων (-0,61%), στις 26.430,14 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο τον τόνο δίνουν οι εταιρείες του κλάδου της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 45,75 μονάδων (-0,57%), στις 8.049,64 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης Standard and Poor’s 500, ο οποίος θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 22,1 μονάδων (-0,75%), στις 2.923,73 μονάδες.
- Βόλος: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε μαθητή – Στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο
- Η Ρωσία μπλοκάρει WhatsApp και Telegram για να προωθήσει το κρατικό app επικοινωνίας
- Μέσι: Η Ιντερ Μαϊάμι γίνεται η πιο πολύτιμη ομάδα του MLS
- Σχεδόν μισό εκατομμύριο θανατώσεις προβάτων λόγω ευλογιάς – Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι
- Τζέιμς Μίλνερ: Ενα ιστορικό ρεκόρ στην Premier League
- Λάρισα: Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία μετά την καταγγελία της αδελφής του ότι την απείλησε
