Λάμπρου για ευρωβουλή: Δεν θα είμαι καλό παιδί, δεν πάμε για να ζεστάνουμε τις τσέπες μας
Σε επίδειξη... αριστεροσύνης προχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου ο οποίος αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές και στην προοπτική εκλογής του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, τόνισε πως «δεν θα είμαι ένα καλό παιδί, ένα ήσυχο παιδί»
Σε επίδειξη… αριστεροσύνης προχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου ο οποίος αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές και στην προοπτική εκλογής του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, τόνισε πως «δεν θα είμαι ένα καλό παιδί, ένα ήσυχο παιδί».
Τόνισε πως «θα είμαι και μέσα και έξω από το ευρωκοινοβούλιο. Θα διαδηλώνω και θα παίρνω μέρος στις συνεδριάσεις. Θα μεταφέρω την φωνή όσων δεν έχουν φωνή, όσων δεν έχουν δικαιώματα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται «εκτός», οι κοινωνικά αποκλεισμένοι, οι «περισσευούμενοι», όπως κάποιοι φωστήρες της νεοφιλελεύθερης αντίληψης ονομάζουν με κυνισμό».
Ο κ. Λάμπρου πρόσθεσε ότι θα παλέψει γι΄ αυτούς τους «περισσευούμενους», θα μιλήσει για «τους φτωχούς, για την προσφυγιά και θα είμαστε δίπλα τους. Για τους ανθρώπους με αναπηρία και για τις πόλεις τέρατα που κατασκευάστηκαν στο όνομα μιας στρεβλής ανάπτυξης».
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ακόμη πως «δεν θέλουμε να πάμε μέχρι τις Βρυξέλλες για να ζεστάνουμε τη τσέπη μας».
- Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Γουίλ Σμιθ – «Ήταν μια τραυματική εμπειρία»
- Shops Closed on January 2, Banks Remain Open
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον γιο του
- Πέθανε ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα σε τροχαίο στο Μαρκόπουλο
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Το τρομερό σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα

