Ολυμπιακός : Οι πανηγυρισμοί της Κ17 και το μήνυμα της ΠΑΕ για την κούπα
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League Κ17 και οι νεαροί παίκτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους τον τίτλο
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League Κ17, που διεξήχθη στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού. Μετά τη λήξη του ματς, οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη ξέσπασαν, όπως ήταν λογικό, σε πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τροπαίου.
Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν το πρωτάθλημα, ενώ συνολικά ήταν η έκτη τους κατάκτηση στο διάστημα που διεξάγεται η εν λόγω διοργάνωση. Όταν ήρθε η ώρα να σηκώσουν το τρόπαιο στον… ουρανό του Αγρινίου, όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν μαζί και οι περισσότεροι σήκωσαν το τρόπαιο.
Μετά βρέθηκαν στις κερκίδες και γιόρτασαν μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας που είχαν βρεθεί για το παιχνίδι φωνάζοντας συνθήματα για την κατάκτηση του τροπαίου.
Παράλληλα και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τα δικά της συγχαρητήρια για τον τίτλο της ομάδας γράφοντας: «Συγχαρητήρια στην Κ17 του Συλλόγου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Οι νεαροί άσοι του Θρύλου επικράτησαν με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΟΚ στον τελικό!».
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν πλάκες χρυσού
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping
- Τσουκαλάς: Ο Ανδρουλάκης δεν αφήνει καμία σκιά, ο Μητσοτάκης παίζει κρυφτό – Ταινία Hollywood η κατάθεση Ξυλούρη
- Χρέος-μαμούθ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σχεδόν 1,5 δισ. ευρώ την «πνίγουν»

