Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός γεννάει πρωταθλητές, ξανά στην κορυφή η Κ17

Ο Ολυμπιακός γεννάει πρωταθλητές, ξανά στην κορυφή η Κ17

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος Super League Κ17, με γκολ του Ντότη. Το έκτο τρόπαιο σε εννιά διοργανώσεις για τους Πειραιώτες!

Ο Ολυμπιακός γεννάει πρωταθλητές, όπως επιβεβαιώνει η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ17 για μία ακόμη χρονιά.

Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν 1-0 τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Final 4 του Αγρινίου με χρυσό σκόρερ τον Ντότη στο 49ο λεπτό.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη ήταν καλύτεροι και στέφθηκαν για τρίτη συνεχόμενη φορά πρωταθλητές Ελλάδας και έκτη στην ιστορία τους (σε εννιά διοργανώσεις), απέναντι σε ένα ΠΑΟΚ που ήταν καλός αλλά δεν κατάφερε απειλήσει και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά νευρικά προσπαθώντας να απειλήσουν κυρίως με μακρινές μπαλιές, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού με ένα σουτ του Κεραμείδα που εξουδετέρωσε ο Μπαλωμένος.

Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι απείλησαν και πάλι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιάτσου, που έδιωξε και πάλι ο Μπαλωμένος, με το ημίχρονο να κλείνει στο 0-0.
Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να προηγηθεί στο 49’ με ωραία ενέργεια του Ντότη και το σουτ του παίκτη των ερυθρολεύκων να κοντράρει και να μπερδεύει τον Μπαλωμένο.

Στο 61’ ο Σουρλής έκανε μια καλή προσπάθειας σε μια αντεπίθεση του Ολυμπιακού, όμως ο Μπαλωμένος ήταν και πάλι στη θέση του.

Στο δεύτερο των καθυστερήσεων ο Γεωργακόπουλος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει το 2-0, με τον Μπαλωμένο να λέει όχι.
Στη τελευταία φάση του ματς οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσάβου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια και έτσι οι Πειραιώτες κατέκτησαν τον τίτλο.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Σπήλιος Οικονόμου (Αχαΐας) Μιχάλης Κακοφώνης (Αχαΐας)
Τέταρτος: Αλέξανδρος Φωκάς (Αχαΐας)

ΠΑΟΚ (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (52′ Πιπιλιάρης), Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Αβεντισιάν, Γρόσδης, Καραμπέρης (66′ Κωνσταντέλιας), Τσοπούρογλου, Γκορτεζιάνι, Καράκουτης (66′ Ντάικο), Τζόλης

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Κατσογιάννης, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Σαπουντζής (81′ Μούκα), Γούλας, Λιάτσος (58′ Αρσενίδης), Ντότης, Κατσαβάκης, Σουρλής

Δείτε εδώ το παιχνίδι:

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024