Πάρτι στο Twitter με την «Μονμάρτη» της Παπακώστα
Με άφθονο γέλιο υποδέχτηκαν την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, οι χρήστες του Twitter, μετά το νέο της… «μαργαριτάρι», ενώ καλά – καλά δεν είχαμε χορτάσει το γλωσσικό ατόπημα του Αλέξη Τσίπρα περί «τυμβωθηρίας».
Με άφθονο γέλιο υποδέχτηκαν την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, οι χρήστες του Twitter, μετά το νέο της… «μαργαριτάρι», ενώ καλά – καλά δεν είχαμε χορτάσει το γλωσσικό ατόπημα του Αλέξη Τσίπρα περί «τυμβωθηρίας».
Η υφυπουργός, βλέποντας τα Εξάρχεια ως… Μονμάρτη της Αθήνας, προκάλεσε πάρτι στο Twitter, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απηύδησαν. Κάποιοι άλλοι πάλι αναρωτιούνται, «τώρα που οι κάτοικοι των Εξαρχείων μένουν στην Μονμάρτη,θα τους αυξηθεί και ο ΕΝΦΙΑ;;;».
«Για εμένα τα Εξάρχεια είναι μία ιστορική γειτονιά της Αθήνας, είναι κέντρο τέχνης και πολιτισμού, την οποία η δική μου πολιτική οπτική την βλέπει ως Μονμάρτη της πρωτεύουσας -και όχι ως πολύπαθη περιοχή-, η οποία έχει γνωρίσει την εγκατάλειψη της Πολιτείας, εδώ και αρκετές δεκαετίες και γι΄ αυτό χρειάζεται γενναία αυτοκριτική και από την αυτοδιοίκηση και από τους θεσμικούς παράγοντες» είπε χαρακτηριστικά η υφυπουργός.
- Η τρομερή αντίδραση του Πιτίνο στο buzzer beater νίκης της ομάδας του (vid)
- Ο Κιρ Στάρμερ καταδικάζει τη «βαθιά σοκαριστική αντισημιτική επίθεση» στο Λονδίνο
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
- Μπορεί το βούρτσισμα των δοντιών να σώσει από τον καρκίνο του μαστού;
- Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ μετά τις πιέσεις ΗΠΑ Ισραήλ να εμπλακεί στον πόλεμο η ΕΕ
- Κάρι Αν Φλέμινγκ: Πέθανε η ηθοποιός των «iZombie» και «Supernatural» σε ηλικία 51 χρόνων