Χρηστίδης: Γιατί ο κ. Σκουρλέτης δεν ρωτά την παρέα του Μαξίμου για τον Πετσίτη;
Στο Μέγαρο Μαξίμου κάποιοι ξέρουν πολλά για το θέμα Πετσίτη, σχολιάζει ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης με αφορμή τη δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη ότι πρέπει «να δοθούν απαντήσεις όπου υπάρχουν σκιές».
«Απαντήσεις ζητά για το θέμα Πετσίτη ο κ. Σκουρλέτης. Γιατί δεν ρωτά πρώτα την παρέα του Μεγάρου Μαξίμου; Εκεί σίγουρα κάποιοι ξέρουν πολλά», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή τις δηλώσεις του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη για την υπόθεση Πετσίτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι «ο κόσμος θέλει απαντήσεις και αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα», αδειάζοντας, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, τον Νίκο Παππά, μετά και την τοποθέτηση Τζανακόπουλου ότι δεν γνωρίζει τη σχέση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής με τον Αρτέμη Αρτεμίου.
«Όλα είναι προς εξέταση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης.
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
