Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα : Βάζει πωλητήριο σε τρεις για να μαζέψει 300 εκατ. ευρώ

Μπαρτσελόνα : Βάζει πωλητήριο σε τρεις για να μαζέψει 300 εκατ. ευρώ

Εκκαθάριση στο ρόστερ της αναμένεται να κάνει η Μπαρτσελόνα, η οποία σκοπεύει να... μαζέψει χρήμα για να κινηθεί για τους Γκριεζμάν, Ντε Λιχτ και Γιόβιτς

Ανακατατάξεις αναμένεται να γίνουν στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να μαζέψουν χρήματα για να μπορούν να κινηθούν πιο ελεύθερα στην αγορά του καλοκαιριού, όμως προκειμένου να συμβεί αυτό κάποιοι πρέπει να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με το ESPN και την Daily Mail, οι Καταλανοί έχουν αποφασίσει να βάλουν πωλητήριο σε τρία ονόματα του τωρινού ρόστερ και μάλιστα πρωτοκλασάτα.

Ο λόγος για τους Ιβάν Ράκιτιτς, Σάμουελ Ουμτιτί και Φελίπε Κουτίνιο, οι οποίοι πολύ δύσκολα θα παραμείνουν και τη νέα περίοδο στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει την απόφαση να αφήσει τον βραζιλιάνο να αποχωρήσει καθώς δεν κατάφερε να αποδώσει ποτέ τα αναμενόμενα, ενώ ο Ράκιτιτς δείχνει έτοιμος να εγκαταλείψει την Καταλονία για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όσον αφορά τον Ουμτιτί, ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί έχει βάλει σε σκέψεις του ιθύνοντες του συλλόγου και σε συνδυασμό με την πιθανή έλευση του Ντε Λιχτ, ο Γάλλος πολύ δύσκολα θα διατηρηθεί στο ρόστερ.

Στόχος των «μπλαουγκράνα» είναι να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις των τριών ποδοσφαιριστών, ποσό που θα τους κάνει πιο ευέλικτους στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ θα τους παρέχει και την ευχέρεια να κυνηγήσουν με προϋποθέσεις την απόκτηση των Γκριεζμάν, Γιόβιτς και Ντε Λιχτ.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024