Premier League : Η Γουότφορντ έσφιξε τη θηλιά της Φούλαμ
Η Γουότφορντ έδωσε τη χαριστική βολή στη Φούλαμ (4-1) που υποβιβάζεται στην Championship μια χρονιά μετά την άνοδό της
Η σταθερή και φέτος Γουότφορντ υποδέχτηκε την παραπαίουσα Φούλαμ στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ, σε ένα από τα μικρά ντέρμπι του Λονδίνου, με τον Χοσέ Χολέμπας να ξεκινά εκ νέου βασικός.
Η διαμετρικά αντίθετη εικόνα των δύο ομάδων αποτυπώθηκε γλαφυρά στο χορτάρι, με τον Ντουκουρέ να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να βγάζουν αντίδραση με τον Μπάμπελ να ισοφαρίζει στο 33΄σε 1-1.
Στο δεύτερο μέρος όμως οι παίκτες του Πάρκερ παρέδωσαν πνεύμα. Δέχθηκαν τρία γρήγορα γκολ από τους Χιούζ (63’), Ντίνι (69’) και Κίκο (75’) και έχασαν το ματς με 4-1.
Μια ήττα από τη συμπολίτισσα που υπέγραψε από τώρα τον υποβιβασμό της Φούλαμ, που άντεξε μόλις μια χρονιά στην Premier League, παρά το γεγονός ότι απομένουν ακόμα 5 αναμετρήσεις.
- Δήλωναν ανύπαρκα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία
- Χολαργός: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του 14χρονου
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων


