«Εκραξαν» τον Νίκο Βούτση για τη συμφωνία των Πρεσπών – «Θα πληρώσετε προδότες»
"Όλοι εσείς που ψηφίσατε τη προδοσία των Πρεσπών θα πληρώσετε", φώναξε η γυναίκα προς τον πρόεδρο της Βουλής, λίγο πριν την απομακρύνουν αστυνομικοί που βρίσκονταν στην αίθουσα
Την διαμαρτυρία της για την Συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε μια πολίτης στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης.
Πολίτες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο για την Μακεδονία και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και μόλις είδαν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Χρήστο Γιαννούλη τον φώναξαν »προδότη».
«Όλοι εσείς που ψηφίσατε τη προδοσία των Πρεσπών θα πληρώσετε», φώναξε η γυναίκα προς τον πρόεδρο της Βουλής, λίγο πριν την απομακρύνουν αστυνομικοί που βρίσκονταν στην αίθουσα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, την ίδια ώρα πολίτες που διαμαρτύρονται για την Μακεδονία έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και αποδοκιμάζουν όσους έρχονται στην εκδήλωση.
Να σημειωθεί ότι σε λίγη ώρα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Συνταγματική αναθεώρηση: Ενίσχυση της Δημοκρατίας» και ομιλητές τον Νίκο Βούτση και τον Νίκο Παρασκευόπουλο.
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
- ΟΗΕ: 35 εκατομμύρια Νιγηριανοί κινδυνεύουν από λιμό μετά την κατάρρευση της παγκόσμιας χρηματοδότησης
