ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Ευτυχώς που φεύγουν σύντομα
Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στις κυβερνητικές πηγές που νωρίτερα είχαν κατηγορήσει τη ΝΔ για τα όσα υποστηρίζει για το προεδρικό μέγαρο στη Βολιβία.
Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στις κυβερνητικές πηγές που νωρίτερα είχαν κατηγορήσει τη ΝΔ για τα όσα υποστηρίζει για το προεδρικό μέγαρο στη Βολιβία.
«Το Μαξίμου κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για fake news επειδή στον ουρανοξύστη που έχτισε ο ηγέτης της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, κράτησε «μόνον» δύο ορόφους ως προσωπική κατοικία του. Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί απολύτως φυσιολογικό σε μία χώρα που ένας στους τρεις κατοίκους της ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, ο αριστερός ηγέτης της να χτίζει έναν φαραωνικό ουρανοξύστη με γυμναστήριο, σάουνες, αίθουσα μασάζ και τζακούζι για τον εαυτό του και να τον ονομάζει «Το μεγάλο σπίτι του Λαού» μιμούμενος τον Τσαουσέσκου» τονίζει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ προσθέτοντας πως «ευτυχώς που φεύγουν σύντομα διότι δεν θα μας έκανε εντύπωση αν έκαναν και πανωσήκωμα στο Μαξίμου. Με τόσες κομματικές εκδηλώσεις που στεγάζουν εκεί, υπάρχει πραγματική στενότητα χώρου».
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
