ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Ευτυχώς που φεύγουν σύντομα
Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στις κυβερνητικές πηγές που νωρίτερα είχαν κατηγορήσει τη ΝΔ για τα όσα υποστηρίζει για το προεδρικό μέγαρο στη Βολιβία.
Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στις κυβερνητικές πηγές που νωρίτερα είχαν κατηγορήσει τη ΝΔ για τα όσα υποστηρίζει για το προεδρικό μέγαρο στη Βολιβία.
«Το Μαξίμου κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για fake news επειδή στον ουρανοξύστη που έχτισε ο ηγέτης της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, κράτησε «μόνον» δύο ορόφους ως προσωπική κατοικία του. Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί απολύτως φυσιολογικό σε μία χώρα που ένας στους τρεις κατοίκους της ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, ο αριστερός ηγέτης της να χτίζει έναν φαραωνικό ουρανοξύστη με γυμναστήριο, σάουνες, αίθουσα μασάζ και τζακούζι για τον εαυτό του και να τον ονομάζει «Το μεγάλο σπίτι του Λαού» μιμούμενος τον Τσαουσέσκου» τονίζει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ προσθέτοντας πως «ευτυχώς που φεύγουν σύντομα διότι δεν θα μας έκανε εντύπωση αν έκαναν και πανωσήκωμα στο Μαξίμου. Με τόσες κομματικές εκδηλώσεις που στεγάζουν εκεί, υπάρχει πραγματική στενότητα χώρου».
- Το μήνυμα του Φουστέρ για την επιστροφή στο Καραϊσκάκη: «Μεγάλα συναισθήματα, μια ανάμνηση για πάντα»
- Ο Σωκράτης Μάλαμας επέστρεψε με νέο άλμπουμ και μικρές ιστορίες σχέσεων
- ΣΥΡΙΖΑ: Άβολες αλήθειες για τις επιδόσεις Μητσοτάκη στο ζήτημα του κόστους ζωής των Ελλήνων από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης
- Φοινικούντα: «Τη ζωή του φοβόταν» – Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό
- Warriors: Μια δυναστεία στο λυκόφως
