Λοϊζου: Οταν ανέβαζε φωτογραφίες με αστυνομικούς να καίγονται από μολότοφ
Το 2012 ανεβάζει μια φωτογραφία με αστυνομικούς των ΜΑΤ να καίγοντα από τις μολότοφ που έπεφταν βροχή εκείνη την περίοδο
H ανάρτηση της Μυρσίνης Λοϊζου για τους νεκρούς της τρομοκρατίας που πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη, προκάλεσε σάλο. Η ίδια μίλησε για λεκτικό ατόπημα, όμως, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο.
Η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις της αναγκάστηκε να χαρακτηρίσει τα όσα έχει γράψει στο παρελθόν, υπέρ του Σάββα Ξηρού, «γλωσσικό ατόπημα», αλλά λίγη ώρα μετά έκανε like σε άλλη ανάρτηση που έγραφε:
«Σιγά μην απολογηθούμε για τις γλωσσικές μας εκφράσεις, στους ακροδεξιούς και τους φασίστες…»!
Η έρευνα στο λογαριασμό της ανέδειξε κι άλλα… μαργαριτάρια που σίγουρα δεν ήταν λεκτικά ατοπήματα. Είναι μια γενικότερη θεώρηση της κατάστασης στην Ελλάδα με έντονο πολιτικό χρώμα. Αυτά γράφει, αυτά πιστεύει, έτσι εκφράζεται και ο καθένας μπορεί πλέον να την κρίνει μιας και είναι πολιτικό πρόσωπο από τη στιγμή που αποφάσισε να ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού. Ετσι, λοιπόν, δεν περνούν απαρατήρητες κι άλλες αναρτήσεις της κ. Λοϊζου από το μακρινό και άκρως «θερμό» 2012.
Τότε λοιπόν ανεβάζει μια φωτογραφία με αστυνομικούς των ΜΑΤ να καίγοντα από τις μολότοφ που έπεφταν βροχή εκείνη την περίοδο.
Ενώ τον Φεβρουάριο του 2017 ανεβάζει φωτογραφία με μολότοφ τις οποίες χαρακτηρίζει εν είδη χιούμορ «φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου».
Θα είχε ιδιαίτερη σημασία η θέση της για τη σύνδεση των μολότοφ με εγκλήματα όπως αυτό της Μαρφίν, τώρα που ο Γιώργος Κυρίτσης ζήτησε συγγνώμη για το… δικό του λεκτικό ατόπημα.
- «Βιολάντα»: Οι αντιφάσεις του ιδιοκτήτη που δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές – Τι είπε για την οσμή
- Διεθνή ΜΜΕ: Βλέπουν «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Χάποελ για τον Ομπράντοβιτς
- Μπραντ Πιτ: Ποιος είναι ο Έλληνας σωσίας που ταξίδεψε μαζί με τον διάσημο ηθοποιό
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός, Κηφισίας και Μεσογείων – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Μέτωπο των ομάδων της Serie A κατά νομοσχεδίου
- «Η κατάρρευση» του Φ.Σ. Φιτζέραλντ στο θέατρο Rabbithole