Ποντένσε: Η επίθεση των χούλιγκαν, τα δάκρυα στο δικαστήριο και το «…να μην γλιτώσει ο mini»
Ο Ντάνιελ Ποντένσε εξιστόρησε στο TAD (Διαιτητικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας) τα γεγονότα της αιματηρής επίθεσης των οπαδών της Σπόρτινγκ στους παίκτες της ομάδας
Ο Ντάνιελ Ποντένσε βίωσε μία εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση τον περασμένο Μάιο. Περίπου 50 κουκουλοφόροι οργανωμένοι οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας επιτέθηκαν στον ίδιο και τους συμπαίκτες του, στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Πράξη που οδήγησε τον νυν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να λύσει μονομερώς το συμβόλαιό του με τα «Λιοντάρια», κερδίζοντας την ελευθερία του και από το αθλητικό δικαστήριο της Πορτογαλίας.
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι 5-2: Από ντέρμπι, θρίαμβος για τους οι πρωταθλητές Ευρώπης! (vid)
- Μπόντο Γκλιμτ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3-0: Ασταμάτητοι οι Νορβηγοί και με το ένα πόδι στους «8» (vid)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-0: Με «βασιλικό» χατ-τρικ του Βαλβέρδε! (vid)
- Βαλεφόλια – Παναθηναϊκός 3-2: «Λύγισαν» δύσκολα οι πράσινες και το τρόπαιο θα κριθεί στη Γλυφάδα
- Εγκλωβισμένος στο Κατάρ ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί (pic)
- Κροατία – Ελλάδα 98-73: Δεύτερη ήττα για την Εθνική γυναικών στα προκριματικά του Eurobasket 2027 (vid)
- Ο πίνακας που δείχνει τη… μεγάλη εικόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442