Δείτε την πιο μακάβρια Τσικνοπέμπτη
Σε ένα φέρετρο έψηναν τα κρεατικά τους οι ιδιοκτήτες γραφείου τελετών
Μπροστά σε ένα απίστευτα… μακάβριο περιστατικό βρέθηκαν όσοι περνούσαν από το Ναύπλιο και συγκεκριμένα από το γραφείο τελετών του Αλέξανδρου Χρυσικού και του Βασίλη Καραφωτιά.
Ενας απίστευτα έξυπνος τρόπος να κάνουν διαφήμιση στο γραφείο τους καθώς χθες, Τσικνοπέμπτη, βρήκαν την ευκαιρία να βάλουν το σχέδιό τους σε εφαρμογή.
Οι ιδιοκτήτες του γραφείου τελετών μετέτρεψαν ένα φέρετρο σε… ψησταριά, λόγω Τσικνοπέμπτης!
Ο ένας από τους ιδιοκτήτες, ο οποίος εκτελούσε και χρέη ψήστη, ο Αλέξανδρος Χρυσικός, είπε πως κάθε χρόνο το γραφείο του πρωτοτυπεί και κατασκευάζει ότι πιο παράξενο αναλόγως των περιστάσεων.
Τα σουβλάκια και τα λουκάνικα που έψησε «γεύτηκαν» οι υπάλληλοι του γραφείου αλλά και όποιος περνούσε από την περιοχή όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.
Κι όπως λένε με χιούμορ… δεν ήταν καθόλου νεκρά.
Πέρσι το ίδιο γραφείο είχε κατασκευάσει ένα φέρετρο με τον Παρθενώνα και ένα φέρετρο σε σχήμα καϊκιού κάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία πελατών του.
- Απάντηση της Αθήνας στα Σκόπια: Η συνταγματική ονομασία του γειτονικού κράτους είναι «Βόρεια Μακεδονία»
- Αταμάν: «Ο Σλούκας και ο Χολμς θα είναι διαθέσιμοι με τη Χάποελ»
- Το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε σχέδιο για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στις αμβλώσεις
- Αυστραλία: Συγκινούν οι ιστορίες των θυμάτων του Μποντάι – Από την Ουκρανία είχε φύγει η 10χρονη που σκοτώθηκε
- Κυψέλη: Στη φυλακή η 16χρονη που μαχαίρωσε τη 14χρονη μέσα στο σχολείο
- Με 67% υπερψηφίστηκε το κείμενο προτάσεων της διοίκησης της ΚΕΔΕ επί του νέου κώδικα



