Που έβαλε πωλητήριο ο Σημίτης
Ο πρώην πρωθυπουργός προχωρεί στην πώληση ενός οικοπέδου περίπου 3,5 στρεμμάτων στη Βλάχα Τρικάλων
Πωλητήριο, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, σε ορεινό χωριό των Τρικάλων, έβαλε ο Κώστας Σημίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο πρώην πρωθυπουργός προχωρεί στην πώληση ενός οικοπέδου περίπου 3,5 στρεμμάτων στη Βλάχα Τρικάλων.
Η Βλάχα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, είναι ένα μικρός οικισμός πάνω από την Ελάτη Τρικάλων, και ανήκει διοικητικά στον Δήμο Πύλης. Στην περιοχή (Περτούλι) πολλοί ντόπιοι έχουν τα εξοχικά τους, ενώ το επισκέπτονται συχνά και όσοι αγαπούν τις βόλτες στο δάσος και την ηρεμία.
Συνολικά το οικόπεδο έχει έκταση κάτι λιγότερο από 8 στρέμματα, τα 3,5 στρέμματα ανήκουν στον πρώην πρωθυπουργό (το αγόρασε το 1978) και τα υπόλοιπα στη Σούλα Μερεντίτη (πρώην βουλευτή του ΠαΣοΚ).
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»
- Ακίνητα: Έρχεται μίνι ΕΝΦΙΑ μέσω δημοτικού τέλους – Τι αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ
- Όταν ο ΛεΜπρόν έμεινε κάτω από τους 10 πόντους…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-136x85.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442