Που έβαλε πωλητήριο ο Σημίτης
Ο πρώην πρωθυπουργός προχωρεί στην πώληση ενός οικοπέδου περίπου 3,5 στρεμμάτων στη Βλάχα Τρικάλων
Πωλητήριο, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, σε ορεινό χωριό των Τρικάλων, έβαλε ο Κώστας Σημίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο πρώην πρωθυπουργός προχωρεί στην πώληση ενός οικοπέδου περίπου 3,5 στρεμμάτων στη Βλάχα Τρικάλων.
Η Βλάχα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, είναι ένα μικρός οικισμός πάνω από την Ελάτη Τρικάλων, και ανήκει διοικητικά στον Δήμο Πύλης. Στην περιοχή (Περτούλι) πολλοί ντόπιοι έχουν τα εξοχικά τους, ενώ το επισκέπτονται συχνά και όσοι αγαπούν τις βόλτες στο δάσος και την ηρεμία.
Συνολικά το οικόπεδο έχει έκταση κάτι λιγότερο από 8 στρέμματα, τα 3,5 στρέμματα ανήκουν στον πρώην πρωθυπουργό (το αγόρασε το 1978) και τα υπόλοιπα στη Σούλα Μερεντίτη (πρώην βουλευτή του ΠαΣοΚ).
- Καθημερινό Ημερολόγιο Σούπερ Προσφορών* στην Betsson
- Γρηγόρης Λαμπράκης: Ο άξιος βαλκανιονίκης
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 77χρονη για τον θάνατο του συζύγου της – «Δεν τον σκότωσα»
- Αρνητικό και το ΝΣΚ στη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ανάπλαση της ΔΕΘ
- Ακατάλληλο μέχρι νεωτέρας για πόση το νερό της Λιβαδειάς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων
- Μπορεί να προσποιηθεί κανείς ότι είναι πλούσιος;
- Μόρις: «Όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Οδηγίες για την ασφάλεια των τροφίμων εν όψει Πάσχα από την Ένωση Καταναλωτών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442