Λεβέντης: Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τον Τσίπρα ως «τσογλάνι»
Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τον πρωθυπουργό ως «τσογλάνι» και «του υπόσχονται μεγαλεία» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Με βαρείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξη του.
Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, δήλωσε ότι οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τον πρωθυπουργό ως «τσογλάνι» και «του υπόσχονται μεγαλεία».
Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι «ο Τσίπρας έκανε προδοσία βλακείας, του το είπα κι εγώ μέσα στη Βουλή».
Παράλληλα ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μου φέρθηκε ανήθικα και ύπουλα» με αφορμή τα δημοσιεύματα την περίοδο κατά την οποία ήταν επί τάπητος το θέμα της απλής αναλογικής που εμφάνιζαν την Ένωση Κεντρώων ότι θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στη στάση των βουλευτών που εγκατέλειψαν την Ένωση Κεντρώων ο πρόεδρος της ΕΚ είπε ότι «με πρόδωασν από αχαριστία επειδή ο Τσίπρας ήθελε να περάσει τις Πρέσπες και ο Μητσοτάκης να δείξει ότι φυλλορροούμε για να δείξει ότι είμαστε όπως το Ποτάμι και καταρρέουμε».
Πρόσθεσε, δε, με αφορμή τους πρόθυμους βουλευτές και υπουργούς που προέρχονται από το ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο Τσίπρας τους λέει κλέφτες αλλά θέλει δίπλα του τους κλέφτες».
- «Έξυπνες» κάμερες: Σε πλήρη λειτουργία έως το τέλος του μήνα
- ΚΚΕ: Επίθεση σε Μητσοτάκη για «τον ρόλο του ‘σημαιοφόρου’» στους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς και πολέμους
- Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3: Πήρε τη ματσάρα και έβαλε… φωτιά στην κορυφή
- Ο άνθρωπος (του Έμερι) για όλες τις δουλειές
- ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0: Τρίποντο από την άσπρη βούλα
- Η αυθόρμητη αντίδραση του Γιώργου Μαζωνάκη όταν κόπηκε ο ήχος κι έσβησαν τα φώτα στην πίστα
