Λεβέντης: Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τον Τσίπρα ως «τσογλάνι»
Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τον πρωθυπουργό ως «τσογλάνι» και «του υπόσχονται μεγαλεία» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Με βαρείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξη του.
Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, δήλωσε ότι οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τον πρωθυπουργό ως «τσογλάνι» και «του υπόσχονται μεγαλεία».
Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι «ο Τσίπρας έκανε προδοσία βλακείας, του το είπα κι εγώ μέσα στη Βουλή».
Παράλληλα ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μου φέρθηκε ανήθικα και ύπουλα» με αφορμή τα δημοσιεύματα την περίοδο κατά την οποία ήταν επί τάπητος το θέμα της απλής αναλογικής που εμφάνιζαν την Ένωση Κεντρώων ότι θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στη στάση των βουλευτών που εγκατέλειψαν την Ένωση Κεντρώων ο πρόεδρος της ΕΚ είπε ότι «με πρόδωασν από αχαριστία επειδή ο Τσίπρας ήθελε να περάσει τις Πρέσπες και ο Μητσοτάκης να δείξει ότι φυλλορροούμε για να δείξει ότι είμαστε όπως το Ποτάμι και καταρρέουμε».
Πρόσθεσε, δε, με αφορμή τους πρόθυμους βουλευτές και υπουργούς που προέρχονται από το ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο Τσίπρας τους λέει κλέφτες αλλά θέλει δίπλα του τους κλέφτες».
- Νίκο Σλότερμπεκ: Τον ήθελαν Ρεάλ και Μπάγερν, ανανέωσε με τη Ντόρτμουντ
- Δουδωνής: Η κτηνοτροφία της Λέσβου καταστρέφεται και η κυβέρνηση δίνει σόου τύπου Γεωργιάδη – Μέτρα τώρα
- Dolce & Gabbana: Ο Στέφανο Γκαμπάνα παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου
- Το Μάλι δεν αναγνωρίζει πλέον τη SADR
- Οι αυστηρότεροι έλεγχοι της ΕΕ δεν θα περιορίσουν τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική, σύμφωνα με έρευνα
- Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση πεζής – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση 65χρονη
