Τέσσερα 24ωρα πριν το πρώτο μεγάλο ματς των «16» του Champions League με αντίπαλο την Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ», η Μπάγερν Μονάχου έδειξε χαρακτήρα και με ανατροπή πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Άουγκσμπουργκ με 3-2 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής στη Μπουντεσλίγκα.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς, βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την ομάδα του Κώστα Σταφυλίδη (ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και αντικαταστάθηκε στο 69′), αλλά με πείσμα κατάφερε να «γυρίσει» την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει το «τρίποντο» πλησιάζοντας στο -2 την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Κομάν, που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, ο Αλάμπα έφερε την ολική ανατροπή στο σκηνικό. Για την Άουγκσμπουργκ που παραμένει σε επισφαλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα (+3 από τη ζώνη υποβιβασμού) η αποψινή ήταν η δεύτερη σερί ήττα μετά το 4-0 από την Βέρντερ Βρέμης.

Τα γκολ: 1′ αυτογκόλ Γκορέτσκα, 23′ Γουόν – 17′, 45+3′ Κομάν, 53′ Αλάμπα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αουγκσμπουργκ: Κομπελ, Σταφυλίδης (69′ Ρίχτερ), Μαξ, Οξφορντ, Ντανσο, Μόραβεκ (78′ Κου), Σμιντ, Γκρέγκοριτς, Κεντίρα, Γουόν, Κόρντοβα

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Χούμελς, Αλάμπα, Σούλε, Κίμιχ, Χάμες (56′ Μίλερ), Τιάγκο (82′ Μαρτίνεθ), Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (64′ Ριμπερί), Κομάν, Λεβαντόφσκι