ΝΔ: Δεν θα προτείνουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σημίτη ή Βενιζέλο
Η Μαρία Σπυράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», απαντώντας σχετικά για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας πρότασης της ΝΔ, θέλοντας έτσι να δώσει άμεσα τέλος στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Τέλος στα σενάρια που θέλουν τη ΝΔ να προτείνει είτε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, είτε τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας έβαλε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη.
Ειδικότερα, η κυρία Σπυράκη, σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», απαντώντας σχετικά για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας πρότασης της ΝΔ, θέλοντας έτσι να δώσει άμεσα τέλος στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας