Οι δράκοι Καμμένου…
Έχει βγει στη ρούγα και λέει διάφορα εκβιάζοντας τον πρωθυπουργό για να μη χάσει τα προνόμια του κοινοβουλευτικού κόμματος, το οποίο, ως γνωστόν εξαϋλώθηκε
Βλέπω τον μέχρι πρότινος συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα να ξεφεύγει εντελώς.
Έχει βγει στη ρούγα και λέει διάφορα εκβιάζοντας τον πρωθυπουργό για να μη χάσει τα προνόμια του κοινοβουλευτικού κόμματος, το οποίο, ως γνωστόν εξαϋλώθηκε.
Μεταφέρει, λοιπόν, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, απίθανους δράκους από τα χρόνια της αγαστής συνεργασίας τους, για διακοπές με θαλαμηγούς και περιπέτειες σε εξωτικούς προορισμούς, για επεμβάσεις που δήθεν επιχείρησε, για βοήθειες και υπηρεσίες με «εμίρηδες» και «βατράχια» που δήθεν προσέφερε στον πρωθυπουργό και άλλα πρωτοφανή που δεν τολμώ να τα πιστέψω.
Κάτι πήγε να ψελίσει το λαλίστατο, κατά τα άλλα, επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου περί ανυπόστατων αναφορών, αλλά αναμένω κάτι σαφέστερο και κατηγορηματικότερο.
Δεν αρκούν πια τα μισόλογα.
- Ο ράπερ The Game «ζητά συγγνώμη» που αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
- Μποξέρ επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείο Αιγίου
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-150x75.jpg)





















![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442