
Νέα απώλεια για τη Σπόρτινγκ, τη… δουλειά της η Πόρτο
Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της προς τον τίτλο η Πόρτο που επιβλήθηκε (3-0) εντός έδρας την Μπελενένσες, την ώρα που η Σπόρτινγκ υπέστη νέα γκέλα (1-1) στην έδρα της Σετούμπαλ
Η Σπόρτινγκ άφησε δύο βαθμούς στο «Μπονφίμ» με αντίπαλο τη Σετούμπαλ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Τα «λιοντάρια», μάλιστα, ισοφάρισαν μόλις στο 80ό λεπτό με τον Μπας Ντοστ το γκολ των γηπεδούχων, που είχαν πάρει προβάδισμα στο 24΄ με τον Καντίζ. Η Σπόρτινγκ παραμένει τέταρτη, ενώ η διαφορά της από τις Μπράγκα (3η) και Μπενφίκα (2η) αυξήθηκε στους 4 κα 5 βαθμούς, αντίστοιχα.
Από την άλλη η Πόρτο πέρασε άνετα το εμπόδιο της Μπελενένσες, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτη τη διαφορά από τους διώκτες της. Οι Δράκοι επικράτησαν εντός έδρας με 3-0, με τα γκολ των Μπραχίμι (5′), Μιλιτάο (29′) και Σοάρες (71′) ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με 10 παίκτες το ματς μετά την αποβολή του Σίλβα στο 85′ με απευθείας κόκκινη κάρτα.
- Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εγκαινιάζει τη σειρά διαλέξεων «Evolve Lecture Series» στο UNIC Athens, με πρώτο ομιλητή τον David Sinclair
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη αχιλλείου ο Γκαρούμπα – Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο
- Ο συνιδρυτής της Anthropic ζητά από τις κυβερνήσεις να ελέγξουν την ΑΙ
- «Νόμιζα πως θα πεθάνω» – To ύποπτo ανεύρυσμα και τα αναφιλητά της Πενέλοπε Κρουζ στις Κάννες
- Τραμπ: Όλοι οι διαμεσολαβητές να υπογράψουν τις Συμφωνίες του Αβραάμ – «Παράθυρο» και για το Ιράν
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)


