Ο βουλευτής με την… γκαζόζα ξαναχτυπά
«Ο κ. Καμμένος μού πρόσφερε να πιω μια γκαζόζα κερασμένη "από μένα"» ήταν το σχόλιο του Αριστείδη Φωκά για τα όσα απίστευτα συνέβησαν χθες στη Βουλή
«Ο κ. Καμμένος μού πρόσφερε να πιω μια γκαζόζα κερασμένη «από μένα»» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς μετά την απίστευτη δήλωση στο κοινοβούλιο σχετικά με τον λόγο που έλειψε από την αίθουσα με αποτέλεσμα να χάσει την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ.
Μιλώντας στον ΘΕΜΑ Fm, ο κ. Φωκάς εξιστόρησε τι ακριβώς συνέβη στο ελληνικό κοινοβούλιο. «Έλειπα, ήμουν έξω. Αν είχα ειδοποιηθεί μέσω κινητού γιατί υπάρχουν κοπέλες που ειδοποιούν ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις περιμένουμε και 10 λεπτά να έρθει εκπρόσωπος κόμματος».
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόσθεσε ο κ. Φωκάς, «επειδή δεν υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία συμβαίνουν διάφορα. Ο προεδρεύων της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος είπε ότι ο Φωκάς ψηφίζει «ναι». Έλειψα δύο λεπτά, πήγα στο μπάνιο γιατί το νομοσχέδιο ήταν από το πρωί. Η ουσία είναι ότι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας αποφάσισε χωρίς αυτό να αναφέρεται πουθενά από τον Κανονισμό της Βουλής να πάμε σε ονομαστική ψηφοφορία γιατί το νομοσχέδιο πήγαινε στο καλάθι των αχρήστων».
Η τελευταία… μεταγραφή των ΑΝΕΛ, αποκάλυψε μάλιστα πως «ο κ. Καμμένος μού πρόσφερε να πιω μια γκαζόζα κερασμένη «από μένα» όντως» ενώ ερωτηθείς αν αυτό αποτέλεσε μια πρώτη πράξη της στάσης των ΑΝΕΛ από εδώ και πέρα στη Βουλή, ο βουλευτής απάντησε «αυτά που βλέπουμε να γίνονται στο κοινοβούλιο θέλουν μόνο γκαζόζες».
- Η Σίντνεϊ Σουίνι επιστρέφει στo «Euphoria» ως μέλος του OnlyFans – «Απλά παράγω περιεχόμενο»
- Αγρίνιο: «Ο άντρας μου προκαλούσε τον δράστη» αποκάλυψε η σύζυγος του θύματος – Πισώπλατα η επίθεση
- Ευρωκοινοβούλιο: Πυροδοτεί τη «βόμβα» – «Παγώνει» την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ
- ΠΑΣΟΚ: Όχι στο διάλογο της κυβέρνησης για το αγροτικό – Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση, λέει ο Ανδρουλάκης
- Γροιλανδία: «Προετοιμαστείτε για πιθανή εισβολή», λέει ο πρωθυπουργός Νίλσεν
- Με τη ριγωτή ερυθρόλευκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός (pic)

