Δανέλλης για Πρέσπες: Εμείς είμαστε οι γνήσιοι πατριώτες
Ο ανεξάρτητος βουλευτής επιτέθηκε στη ΝΔ καταλογίζοντας της υποκριτική, αδιέξοδη, κοντόφθαλμη και δημαγωγική πολιτική
Στη δικιά μου συνείδηση είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι στην αποψινή ψηφοφορία θα είμαι με τους Έλληνες. Λυπάμαι για τους Λακεδαιμονίους που μοιραία θα απουσιάζουν, τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο κ. Δανέλλης επιτέθηκε στη ΝΔ καταλογίζοντας της υποκριτική, αδιέξοδη, κοντόφθαλμη και δημαγωγική πολιτική, ενώ την κατηγόρησε ότι ξαναγυρνά στη καταστροφική πολιτική του μοιραίου – όπως τον χαρακτήρισε – κ. Σαμαρά.
«Τον αλυτρωτισμό δεν τον φοβάσαι αν δεν φτιάξεις αλυτρωτιστές. Εμείς είμαστε οι γνήσιοι πατριώτες που όχι μόνο δεν δίνουμε τη Μακεδονία, αλλά την παίρνουμε πίσω ικανοποιώντας το μείζον για εμάς, που είναι, σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις», υπογράμμισε ο κ. Δανέλλης και πρόσθεσε: «Τα θέματα της συνείδησης δεν αποτελούν αστεία διεκδίκηση. Αν τώρα αρνηθούμε την κύρωση της Συμφωνίας θα γίνουμε αποσυνάγωγοι της Δύσης που όλο το δημοκρατικό τόξο, πλην ΚΚΕ, ομνύουμε».
- Σε διαθεσιμότητα για 18 μήνες ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία με απόφαση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ
- Η αγωνία του Λανουά για τη συνέχεια της Super League
- Βόλος: Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία μητέρα τριών ανήλικων παιδιών – Θύμα η 7χρονη κόρη της
- Slopaganda: Από τον «Βασιλιά Τραμπ» στα πιθήκια Ομπάμα ή τον νιχιλιστή πιγκουίνο, η ΑΙ ως εργαλείο προπαγάνδας
- Απολύτως διαφανείς και ελέγξιμες όλες μου οι συναλλαγές – Η πρώτη αντίδραση Κακούση για την υπόθεση Παναγόπουλου
- Καλαμάτα: Σάλος με το σποτ για το καρναβάλι της πόλης – Αντιδράσεις για αναφορές σε trafficking και εμπορία γυναικών
