
Λεβέντης : Η Ελλάδα από αύριο έχει εθνικό πένθος
Για εθνική μειοδοσία κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και σημείωσε ότι ο Κ.Μητσοτάκης λυτρώνεται με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Για εθνική μειοδοσία κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και σημείωσε ότι ο Κ.Μητσοτάκης λυτρώνεται με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
«Η Ελλάδα από αύριο έχει εθνικό πένθος» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης. «Μόνο ο κ. Τσίπρας θα είναι χαρούμενος και ο κ. Μητσοτάκης που προσευχόταν να κάνει την βρώμικη δουλειά ο πρωθυπουργός για να μην έρθει στα χέρια του η «βόμβα»».
«Νόμιζα ότι ο κ. Τσίπρας θα ήταν έξυπνος και θα προκήρυσσε εκλογές για να δώσει την «βόμβα» στον κ. Μητσοτάκη, αλλά δεν το έκανε» σημείωσε ο κ. Λεβέντης.
Όμως, κ. Τσίπρα η Ιστορία θα γράψει ότι εσείς είστε που μειοδοτήσατε απέναντι στη χώρα. Εσείς και οι βουλευτές που θα ψηφίσουν αυτό που ζητάει ο πρωθυπουργός» επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
«Αλλά για να υλοποιηθεί μια Συνθήκη, πρέπει να εμπνεύσει τον ελληνικό λαό. Τίποτα δεν μπορεί να περάσει με τη βία. Χρειάστηκαν χημικά για να γίνει η σημερινή συζήτηση. Έτσι θα γράψει η Ιστορία» υπογράμμισε ο Βασίλης Λεβέντης.
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ
- Ιράν: «Κρίσιμης σημασίας» να εξασφαλιστούν αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη «το συντομότερο δυνατόν»
